<

Знищений острівок безпеки, облаштування заїздів: у Володимирі проінспектували дороги державного значення

20:08 | 4.04.2024 / Володимир / /
Перегляди
542
/ Коментарі відсутні

3-го квітня у Володимирі перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зустрівся з керівником служби відновлення та інфраструктури у Волинської області Анатолієм Посполітаком і його заступником Арменом Антоняном.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці міста.

Відомо, що через Володимир проходить ряд доріг державного значення: Ковельська, Луцька, Устилузька, Степана Бандери та вулиця Зимнівська. Хоч нині обмежено фінансування капітальних видатків, але є багато проблем з рухом, дорожніми знаками та розміткою тощо, тож на зустрічі порушили питання їх оновлення.

На Устилузькій нещодавно сталась ДТП, унаслідок чого було знищено острівок безпеки, його теж слід відремонтувати. Є нагальна потреба навести порядок на вулиці Зимнівській, де минулого року ремонтували тротуари і ряд заїздів перебуває у неналежному стані. Важливим є питання безпеки на кількох пішохідних переходах.

Наступного тижня служба відновлення направить туди відповідних спеціалістів для перевірки стану безпеки, спільно з поліцією вони обговорять усі випадки ДТП в місті, з’ясують можливі причини і запропонують, в тому числі, враховуючи велику кількість транспорту, яка зараз рухається в Устилуг, свої ідеї щодо поліпшення ситуації.

Узимку службою частково було проведено холодне асфальтування ям на вулиці Ковельській. Однак треба заасфальтувати і решту.

«У зв’язку із війною, капітального ремонту нині не буде, але питання належного утримання доріг і безпеки громадян має бути на першому місці», – пояснює Ярослав Матвійчук.

У ході розмови перший заступник також порушив питання щодо випадку, коли великогабаритне авто пошкодило огорожу Федорівського кладовища, в’їхавши на його територію. Винуватець ДТП частково компенсував витрати на ремонт пам’ятника, а ще треба завершити відновлення огородження на повороті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок