<

Володимир-Волинські кандидати від “Радикальної Партії Олега Ляшка” спростовують неадекватні заяви обласного очільника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:04 | 21.09.2015 / Володимир / , /
Перегляди
14
/ коментарів 10

Не встигло сторінками інтернет-простору облетіти заява голови Волинського обласного осередку “Радикальної Партії Олега Ляшка” про кандидатів на посади міських голів у ряді міст Волинської області, як сьогодні з’явилося перше спростування його заяви. Віра Тарликова-Чайковська оприлюднила відеозвернення про те, що на дану посаду ніколи не претендувала і претендувати не планує.

Останнім часом складається враження, що у Волинському осередку “радикалів” далеко не все гаразд із єдністю та послідовністю. Спочатку голова обласного осередку Володимир Кучер звинуватив Володимир-Волинський міський осередок у причетності до “ворогів народу” – регіоналів. Тепер він самовільно визначає кандидатури, які балатуватимуться від “радикалів” на посади міських голів.

Усі факти свідчать про не зовсім відкриту гру пана Кучера. Нагадаємо, ЗМІ публікували інформацію про те, що Радикальна партія на Волині вирішила непогано заробити на місцевих виборах-2015.




коментарів: 10
  1. Віра Анатоліївна, почніть з Радикальної партії, скажіть Борщевському, аби він перестав бикувати на форумі під ніком “Михалич” і вів себе толерантно.

    • Ти даже призвище його не знаєш як правильно пишеться. То про що мова може іти. Почни з себе , боягуз. Ти даже боїшся виразитись публічно , явно який-то макосос! Удачі в моніторі форумів і різної “свалки” міста.

  2. Якщо так, то там кончений обласний очільник!На фіга писати неправдиві повідомлення? кучер, ти кому служеш і на кого працюєш? Якщо і дальше будеш вести подвійні ігри то пролетиш як фанера над парижем.Вже не один такий скот розбив на місці партійні осередки. Падло ти за все заплатиш!!!!

  3. Sd-БИК, твоє прізвище бАрщевський. І перестань тут умнічати, а йди лучше роботу пошукай. А то лупити по клавішам весь день то не тільки пальці відлетять, а й мозги відсохнуть. Бо ж треба кожному відписати і з кожним відгавкнутись. Річка вже скоро замерзне і не можна буде яйця мочити, бо відморозиш. То ж займись корисною справою – біля СБУ є тоже нелегалізована стоянка, то може там спробуєш поліпити наліпки? Якшо тобі не вліплять. Бо з тебе такий радикал, як гівна куля. Хоча коли перші чотири букви відняти, то точно получиться те, що я й сказав.

    • Хто тут бик то ти регіонівське чмо!Що заїлися що вас з списку повикидали? Причому тут Серьога, якщо мова йде про Кучера і Чайковську? Видно обкурилося чи недокурило і чеше тут дурне!

  4. Віра Анатоліївна, якщо ви вже зв’язались з бичарами і пхаєте їх в міську раду, то купіть їм букварі і на партійних зборах заборніть їм пити горілку і курити коноплю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця