<

Вийшов із ладу сальник, витекло мастило: перевізник розповів, чому викликали пожежників до автобуса з нововолинцями у Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 27.11.2021 / Новини, Нововолинськ / /
Перегляди
8012
/ коментарі 2

ПеревізникКовельське АТП спростувало інформацію щодо загоряння рейсового автобуса із заробітчанами з Нововолинська неподалік Варшави.

Нагадаємо, БУГу розповіли заробітчани з Нововолинська, що під час руху задимівся рейсовий автобус та було викликано пожежників.

За словами перевізника, під час здійснення регулярного пасажирського сполучення неподалік Варшави, автобус здійснив вимушену зупинку внаслідок виходу з ладу сальника ступиці.

“Мастило з редуктора моста почало витікати на асфальтоване покриття дороги. Оскільки пролите мастило на покритті дороги створює небезпеку для проїжджаючого по ньому транспорту, було визвано відповідні служби, щоб знешкодити масляну плівку”, – зазначило Ковельське АТП.

Як повідомив перевізник, займання мастила не було – була пара тому, що температура мастила при роботі редуктора має високу температуру.




коментарів: 2
  1. Сальник одразу не прориває, він починає по трохи підтікати набаго раніше і це легко виявляється при огляді на любому сервісному обслуговуванні… просто хтось або взагалі не дивився за тим автобусом або просто вирішив з’екномити, типу – ше трохи і так поїздить.

  2. Займання було,на фотографії видно що гасили порошковим вогнегасники,зато у автобусі були справні вогнегасники…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота