<

Військові Володимира-Волинського просять допомогти із спортивним інвентарем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 6.09.2017 / Володимир /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Військовослужбовці 39-го зенітно-ракетного полку звертаються до жителів Володимира-Волинського та району за допомогою в укомплектуванні спортзалу для солдатів.

Начальник фізичної підготовки і спорту ЗРП капітан Вадим Лінчинський розповів,що солдати коли прибули в разташування новоствореної частини стикнулись з тим, що багато необхідного інвентарю відсутнього. Так, військові самостійно облаштували турніки перед казармою, також частину майбутнього спортзалу.

Для прикладу, гирі зробили за лайфхаком із мережі Інтернет: в пластмасові пляшки засипали щебінь з піском та цементом. Мішок для боксу та рукавиці купили за спільний кошт. Таким же чином зробили стіл для амреслінгу та лавку для жиму штанги лежачи.

Військовослужбовці сформували список, ще необхідного інвентарю та просять жителів міста і району, якщо мають спортивне знаряддя котре не використовують приносити в розташування ЗРП.

Також військовим можна допомогти перерахувавши кошти на рахунок підприємця, який зголосився провести закупівля для солдатів. Будь-які суми цільових коштів можна перерахувати на рахунок підприємця Ю.П.Посполітака, р/р 26003500649227, ТВБВ №10002/097 філії Волинського обл.управл. АТ «Ощадбанк» у м.Володимирі-Волинському, МФО 303398, код ЄДРПОУ 2269902754, де при накопиченні відповідних сум військові зможуть забрати необхідний їм товар, однак обов’язково потрібно зазначати, що кошти для військовослужбовців в розділі “Призначення платежу”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер