<

Вбивство новонародженої дитини в Устилузі: двох сестер-прикордонниць взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 27.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
13
/ коментарі 2

Двом сестрам-прикордонницям з Устилуга, які служили у Львівському прикордонному загоні повідомили про підозру у вбивстві новонародженої дитини та взяли під варту. Максимальний термін, який їм “світить” 10-15 років тюрми або ж довічне ув’язнення.

Про це повідомляють на сайті Державне бюро розслідувань.

Під час розслідування встановили, що 29 липня 2019 року військовослужбовиця під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину. Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові – як наслідок, дитина отримала закриту черепно-мозкову травму.

У ДБР додали, що рідна сестра породіллі, яка також працює в Держприкордонслужбі, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала поблизу місця проживання родини.

Відтак, двом жінкам повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Личаківським районним судом міста Львова підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється військовою прокуратурою Луцького гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.




коментарів: 2
  1. Це просто ЖАХ! В голові невкладається. Ну не хочеш ти ту дитину- народи нормально,залиш в пологовому, може хтось би і забрав. Скільки людей мріють про дитинку! Вбивати було навіщо?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця