<

Василь Поліщук з Володимира-Волинського переміг суперника технічним нокаутом у турнірі з ММА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 27.08.2020 / Володимир / , /
Перегляди
156
/ Коментарі відсутні

23-го серпня у День Державного Прапора України бійці ММА з Рівненської, Київської, Житомирської, Хмельницької та Дніпропетровської областей протистояли в октагоні волинським бійцям на березі Світязю. Взяв участ у двобої і володимирчанин, вихованець клубу «Любарт» Василь Поліщук.

Про це розповідають Волинські Новини.

Цьогоріч турнір відбувається вперше, і, як розповів головний організатор турніру «Кубок Світязя», тренер команди з Луцька зі змішаних єдиноборств, керівник клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков, організувати турнір було вкрай важко, адже на це впливають карантинні обмеження. Змагання організували фактично за тиждень за підтримки Шацької районної ради та районної державної адміністрації.

Найбільше вболівальники очікували на фінальне протистояння за правилами кікбоксингу між Василем Поліщуком (який представляв Шацький район) та бійцем з Коломиї Назаром Долішняком.

Гість турніру одразу ж почав працювати ногами і ця тактика спочатку давала результат, проте рідні стіни допомогли Василю Поліщуку зібратися та перемогти свого суперника технічним нокаутом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця