<

В сучасний клас прийшли навчатися першокласники школи в селі Селець Зимнівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:02 | 12.09.2017 / Володимир /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Відкриття сучасного класу для навчання, виховання, розвитку школярів Селецької ЗОШ I-II ст. ім. О.Полонської стало справжнім святом для батьків, діти яких пішли цьогоріч навчатися. Відтепер тут встановлені сучасний телевізор, дошка, книжкові полички, наочні матеріали на стіни з математики та української мови, оновили бібліотеку, придбали роздаткові матеріали, столи, стільці та інше обладнання.

12-го вересня у відремонтованому класі побував народний депутат України Ігор Гузь, адже частина коштів надійшли від його фонду по конкурсу міні-грантів “Крок на зустріч”.

За словами координатора проекту Лілії Стасюк, загальна вартість усіх робіт і придбаних матеріалів – 50 тисяч гривень, з яких 20 тисяч – кошти місцевої громади, ще 20 тисяч – фонду “Прибужжя” та Британської ради, і 10 тисяч – внесок партнера проекту.

Як зазначила директорка навчального закладу Віра Мазур, педагогічний колектив дуже задоволений. а особливо тим, що в цьому класі вирішене питання регулювання висоти стільців для учнів. Так, кожен стілець можна підлаштувати індивідуально під учня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер