<

В Оваднівську сільську раду шукають начальника гуманітарного відділу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:06 | 23.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
333
/ 1 коментар

Оваднівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади – начальника гуманітарного відділу сільради.

Стаж роботи кандидата за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державної служби на керівних посадах повинен бути не менше як три роки, повідомляють на сайті Оваднівської ТГ.

Як зазначають, посаду начальника гуманітарного відділу сільської ради може займати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою; вільно володіє комп’ютером; володіє  знаннями про закони України, має вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Документи подаються особисто протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення за адресою: Волинська область Володимир-Волинський район с. Овадне  вул. Перемоги, 20  Оваднівська сільська рада.  

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді. Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Перелік документів та детальна інформація розміщена на сайті.

Довідки за телефоном: 0675560597.




один коментар
  1. Нарешті, як же може існувати Оваднівська сільська рада, без начальника гуманітарного відділу сільської ради ? Що твориться в головах теперішніх чинуш? Мабуть вірус таки існує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок