<

В березні планують розпочати добудову 44-квартирного будинку для військових у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 7.02.2017 / Володимир / , /
Перегляди
26
/ коментарів 5

Під час щовівторкової оперативної наради міського голови Володимира-Волинського, 7-го лютого, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук повідомим, що завершився тендер по визначенню підрядника для добудови 44-квартирного будинку.

Вікьтор Фіщук розповів, що були проведені відкриті торги по завершенню будівництва 44-квартирного житлового будинку для військовослужбовців. Визначено, що даний об’єкт має бути зданий в експлуатацію орієнтовно до жовтня-листопада 2017 року. Вінницька фірма, котра виграла тендер, уже займається підбором місцевих працівників будівельних професій. Наразі йде уточнення з визначення заробітньої платні працівникам.

Як наголосив мер Петро Саганюк, очікують, що роботи розпочнуть вже в березні.

“Я хочу подякувати Ігоря Гузю, бо це саме дякуючи його протекції і “настирливості”. На наше прохання він “штурмує” Кабінет Міністрів і міністра оборони зокрема. В перспективі цей будинок повинен бути зданий до Покрови. Попередньо, можливо хтось з керівників держави буде вручати ордери нашим військослужбовцям та сім’ям учасників АТО,” – підсумував Петро Саганюк.

Нагадаємо, 44-квартирний будинок для військовослужбовців у Володимирі-Волинському споруджується уже майже 10 років, кілька останних з них він стояв недобудований. Влада роками зверталася у Міністерство оборони та обласну держадміністрацію, аби завершити будівництво, адже потреба у квартирах для військових є, та й цей дім допоміг би забезпечити житлом і родини військових, які загинули за збереження територіальної цілісності України.




коментарів: 5
  1. 44-ри квартири? Ви хоча-б уявляєте скільки на черзі стоїть людей у Вол-Волинському гарнізоні? Це знущання над військовими!!! Ганьба!

  2. Це знущання не тільки в Володимирі-Волинському а по всій Україні, про військових згадують коли потрібно воювати, обіцяють золоті гори, а після того забувають і це не вина місцевої влади, вина тих хто керує країною хто має маєтки за кордоном, десятки квартир в столиці і інших містах країни і їм військові потрібні в даний час щоб зберегти свій бізнес і дальше збагачуватися, а де і як будуть жити військові зі своїми сім’ями їм по барабану.

  3. 44 -це хоч і крапля в морі, але хоч щось!
    Це 44 родини матиме житло.
    І бачачи як працює Гузь, розумієш, що то лише початок.

  4. 44 родини матимуть нормальне житло, це теж плюс.
    І для цих 44 родин плюс суттєвий.

  5. Чудова новина! Будемо надіятись, що 44 квартири це гарний початок. Гузь знову доводить ділом а не словом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця