<

Урочисто вручили ордери на 42 квартири військовослужбовцям у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 14.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
5200
/ коментарі 3

14-го жовтня у свято Покрови, День козацтва, День захисників та захисниць і річницю УПА у Володимирі вібулося чимало урочистостей. На одній з них у приміщенні колишнього будинку культури військовслужбовцям з’єднань, що дислокуються у Володимирі, вручили ордери на квартири.

Нагадаємо, квартири раніше були розподілені рішенням виконавчого комітету міської ради . Були розподілені 42 службові квартири із 44 у будинку №42 на вулиці Академіка Глушкова у Володимирі.

Вручили військовим ордери міський голова Володимира Ігор Пальонка та командир 14 ОМБр Олександр Охріменко.

Чимало нагород та подяк презентували військовим у цей день представники влади міста та району, військове командування та інші.




коментарів: 3
  1. Багато військових пенсіонерів жаліються, що їх після більше двадцятирічного терміну перебування на черзі , раптово повідомили про виключення з черги, без будь-яких причин, ніби нема якоїсь довідки десятирічної давнини, або ще якоїсь писульки. Шановні офіцери житлової комісії ,пам’ятайте що з Вами через двадцять років, можуть поступити так само!

  2. Так само видають молодіжний кредит ,не по черзі ,а тягнуть папірці ,і той хто сьогдні записався може бути першим ,а хто в черзі ніколи кредит не отримає -це теж справедливість по Володимирськи .

  3. Так, дійсно коли служиш обовязково повинно бути СЛУЖБОВЕ житло .А далі сам , сам ріднесенький.Такої халяви із службовим житлом,тобто його приХВАТИЗАЦІЇ НІДЕ У ЦИВІЛІЗОВАНОМУ СВІТІ НЕМА!Ви подивіться на наше місто -цілі вулиці військового службового житла поприватизували -продали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота