<

У Всеукраїнському З’їзді Політичної партії «ЗА Майбутнє» у Києві взяли участь представники регіону Прибужжя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:27 | 27.08.2020 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / /
Перегляди
37
/ Коментарі відсутні

27-го серпня на Співочому полі у Києві відбувся Всеукраїнський З’їзд Політичної партії «ЗА Майбутнє». Взяли участь у ньому і представники політсили з Володимира-Волинського, Нововолинська, Любомльщини та Іваничівщини.

Фотографією зі з’їзду поділися в інстаграмі народний депутат Ігор Гузь.

На фото присутні, окрім Гузя, кандидат на посаду міського голови Нововолинська Борис Карпус, підприємець і активіст з Нововолинська Юрій Сиротюк, депутат обласної ради Валентин Кошельник, голова Любомльської ОТГ Роман Ющук, заступник голови Іваничівської ОТГ Микола Пасевич, голова Рівненської громади Любомльського району Володимир Крижук, помічники нардепа Андрій Бокоч, Віктор Хиць та Володимир Шаповал, депутат Нововолинської міськради.

Спікерами заходу були лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця, співголова депутатської групи «ЗА Майбутнє» у Верховній Раді Тарас Батенко, кардіохірург, заслужений лікар України Борис Тодуров, нардеп групи «ЗА Майбутнє», аграрій Іван Чайківський, очільниця Жіночого Руху «ЗА Майбутнє», народна депутатка 8 скликання Ірина Суслова, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, директор Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини В’ячеслав Камінський, депутат Київської міськради Сергій Гусовський, повідомляють Волинські Новини.

У політичній партії «ЗА Майбутнє» виступають за державний економічним прагматизм. Партія буде відстоювати інтереси бізнесу, аби громадяни мали роботу, а держава – потенціал для росту економіки.

Про це на з’їзді політичної партії «ЗА Майбутнє» заявив її лідер, народний депутат від Луцька Ігор Палиця.

На думку Ігоря Палиці, основна проблема України – це порожні бюджети. «Порожні бюджети – немає робочих місць. Немає робочих місць і високі податки. Тому наше завдання – економічний прагматизм і зниження податків для економіки України. Ми повинні стати конкурентоспроможними для світової економіки. Це для нас завдання номер один», – констатував політик.

Також Ігор Палиця зазначив, що держава втратила найсильніші кадри, які виїхали за кордон.

«Нарешті ми зробимо, щоб українців, які виїхали за кордон – 4, 5 чи 7 мільйонів – повернулись сюди. Адже безвіз – це гарно, але ми втратили найсильніші кадри, які в нас були, які поїхали працювати на інших людей, на інші країни – створювати ВВП скрізь, тільки не в Україні. І ми знаємо, що для цього робити, – і ми зробимо це обов’язково», – заявив Ігор Палиця.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця