<

У Володимирі-Волинському за ніч проїзд у маршрутках подорожчав до 3 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:46 | 3.03.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Здивуванням для усіх міщан стала сьогоднішня ранкова ціна на проїзд у міських маршрутках – 3 гривні з дорослого та 1,50 з дітей шкільного віку.

На запитання журналісту “БУГу”, з якого дива без попередження у ЗМІ та оголошень відповідних служб міської ради ціна за ніч виросла, перевізники лише здивагють плечима та кажуть, що учора таке рішення прийняв Володимир-Волинський міськвиконком. На офіційному сайті міської ради – жодної інформації, тільки попередження про теракти зовнішнього агресора. А ось про агресорів, які примушують з самого ранку отримати “культурний” шок від діставання на свої робоче місце – жодної інформації. Нагадаємо, що підняти ціни самовільно, без відповідного розпорядження органів місцевого самоврядування перевізники не можуть. Тобто, відповідне законодавче підґрунтя ціні проїзду у 3 гривні є.

Мешканці прилеглого села Зимне за проїзд у маршруті №10 сплачуватимуть 3,50 грн. Нагадаємо, що проїзд у маршрутівках обласного центру вартує теж… 3 грн. Однак, порівняти розміри Луцька та Володимира-Волинського не доводиться – наше містечко значно менше.

Уся інформація наразі про подорожчання – це оголошення на вікнах маршруток: “У зв’язку із підняттям цін на дизпаливо та газ із 03.02.2015 року ціни на проїзд по місту складатимуть…”.

Хочеться зазначити банальну річ, яку всі повторюють, одначе ніхто із можновладців на яку не реагує – мінімальна зарплатня так і залишається 1218 грн. І здорожчання продуктів та послуг на неї ринково ніяк не впливає.

Міщани подейкують, що в деяких торговельних закладах хліб відсьогодні також можна буде купити за… 10 гривень. Спостерігаючи динаміку змін на продуктовому ринку України віриться і у такі суми.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер