<

У Володимирі-Волинському відкрили представництво фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:31 | 24.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
21
/ 1 коментар

23-го травня у Володимирі-Волинському розпочав свою діяльність фонд Ігоря Палиці “Тільки разом”.

Варто зазначити, що фонд “Тільки разом” був створений у листопаді 2015 року на базі вже відомого у обласному центрі фонду “Новий Луцьк”. Такий ребрендинг був необхідний, оскільки новостворена структура працює на території всієї Волинської області, а не лише у Луцьку.

Головна мета відкриття представництв фонду у містах та селищах області – покращення комунікації з місцевими громадами, вивчення проблематики регіонів для більш ефективної співпраці.

Як зазначив виконавчий директор фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” Орест Маховський, пріоритетними завданнями благодійної організації є:

  • оздоровлення дітей;
  • допомога демобілізованим військовослужбовцям у реабілітації (консультації психологів, реабілітація воїнів та їх родин тощо);
  • підтримка обдарованої молоді (видача стипендій, кращим спортсменам та студентам);
  • створення просторів для занять спортом ( встановлення майданчиків та тренажерних комплексів під відкритим небом).

Фонд “Тільки разом” активно співпрацює з міжнародними організаціями, підтримує освітні проекти та залучає грантові кошти на розвиток громад.

“Станом на сьогодні, ми відкрили 10-ть представництв. Наші співробітники будуть спілкуватись з місцевими мешканцями, вивчати їх потреби та допомагати у реалізації найбільш актуальних проектів у регіоні. Наша мета – покращення життя людей, підтримка молоді, якій немає де себе реалізувати”, – зазначив Орест Махновський.

Будемо сподіватись, що активні громадяни, які проживають у різних регіонах Волинської області долучаться до розвитку своїх громад та допоможуть представникам фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” зробити життя на Волині кращим.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер