<

У Володимирі-Волинському привітали медиків з їх професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 14.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
11
/ коментарі 2

14-го червня у Володимир-Волинському ТМО медики приймали привітання із своїм професійним святом. В Україні День медика відзначають в третю неділю червня.

Працівники лікарні приймали привітання від головного лікаря Олександра Клачука, головного лікаря комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерини Чубок, міського голови Петра Саганюка та народного депутата Ігоря Гузя.

Першим виступив міський голова Петро Саганюк, який подякував за роботу та наголосив, що міська влада постійно підтримувала ТМО та буде продовжувати допомагати медичному закладові. Керівник міста вручив подяки та грошові премії.

Наступним виступив народний депутат Ігор Гузь, який відразу повідомив, що подарує для актового залу лікарні кондиціонер. Медики підтримали слова парламентаря оплесками.

Народний депутат вручив державну нагороду за підписом голови Верховної ради Андрія Парубія «За заслуги перед Українським народом» для головного лікаря комунального підприємства «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерини Чубок. Також Ігор Гузь вручив подяки народного депутат іншим медикам Володимир-Волинського ТМО.

Колектив лікарні привітав головний лікар ТМО Олександр Клачук та головний лікар первинної медичної допомоги Катерина Чубок. Обоє подякували колегам за роботу та розвиток медичного закладу.




коментарів: 2
  1. ну по перше -Вже немає посади головний лікар первинки так як місцеві депутати з подачі певних осіб ( догадайтеся від кого) вже декілька місяців проголосували за те , щоб Чубок стала ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ первинки.
    по – друге – за те як було підготовлено документи по створенню первинки , як вона проводиться і що дякуючи Чубок місто втратило більше півмільйона бюджетних коштів на отримання безкоштовних ліків – пані Чубок треба було давно звільнити а не нагороджувати …

  2. Первинка це лікар з сестрою на 1800 людей. Це так у нормальних країнах. На це й розраховано ваших 370 гривень на рік. Генеральний директор передбачає купу замів і секретарів, що не виписуються в первинку і не мають до неї ніякого відношення. І зарплата в них буде більша ніж у лікаря. Тобто на ваше лікування (зарплату лікаря, сестри, аналізи, кардіограма) в рік піде 150 грн, 220 грн піде на цю постсовєцьку бюрократію. І яка буде якість первинної допомоги з такими розкладами? А сьомий тупик вже переповнений.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця