<

У Володимирі-Волинському підбили підсумки досягнень обдарованої молоді за 2019-2020 навчальний рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 16.06.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

В управлінні освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради підбили підсумки досягнень обдарованої молоді та її наставників за 2019-2020 навчальний рік.

За результатами олімпіад, турнірів, конкурсу-захисту наукових робіт у Малій академії наук та змагань 82 учні та 52 їх наставники нагороджені грамотами та грошовими преміями, – йдеться на сайті Володимира-Волинського.

Нагороди передали адміністраціям закладів загальної середньої освіти, дитячо-юнацької спортивної школи, центру позашкільної освіти для вручення учням та вчителям, керівникам гуртків та тренерам.

Протягом року в результаті напруженої системної праці учні отримали високі здобутки, досягли вершин в навчанні, спорті, культурі, творчості, отримали нові знання, досвід. 

Переможцями обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів є 44 учні, з них 2 учнів посіли перші місця, 13 учнів отримали друге, а 29 – третє місце.

Три учні посіли треті місця з Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Двоє учнів – на  другому місці, а ще один – на третьому з Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України. Дванадцять учнів закладів позашкільної освіти міста є переможцями обласних та Всеукраїнських творчих конкурсів.

Нагороджено сімнадцять юних олімпійців, які досягли значних успіхів у спортивних змаганнях на обласних та Всеукраїнських турнірах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця