<

У Володимирі-Волинському перевіряли готовність шкіл до нового навчального року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 16.08.2019 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16-го серпня у навчальних закладах міста працювала робоча група, яка перевіряла готовність навчальних закладів до нового навчального року, вислуховувала пропозиції керівників шкіл щодо планування необхідних ремонтних робіт на наступні роки.

Участь у робочій групі взяли заступник міського голови Лариса Кулікова, начальник міського управління освіти молоді і спорту В’ячеслав Петрук, депутати Володимир-Волинської міської ради та члени виконавчого комітету.

Зазначимо, що під час брифінгу 13-го серпня міський голова Петро Саганюк зазначив, що всі школи Володимира-Волинського на 90% готові до нового навчального року.

Фактично два тижні залишилося до вересня, проте роботи ще вистачає у тих школах, де ведуться капітальні ремонти деяких приміщень і об’єктів. Усе планують встигнути зробити до завершення серпня.

“Практично готові класні кімнати, є затримки щодо постачі меблів, дидактичних матеріалів і комп’ютерної техніки. Були виділені значні субвенційні державні кошти і кошти з міського бюджету на оновлення матеріально-технічної бази. Зараз ми чекаємо просто поставок цих товарів”, – розповів В’ячеслав Петрук.

Найбільші об’єкти, які готують до нового навчального року: триває будівництво спортивного майдачника в ЗОШ№1, в ЗОШ№5 завершується капітальний ремонт харчоблоку та їдальні, у гімназії ім. О.Цинкаловського завершуються роботи по капітальному ремонту спортивного залу.

“Будемо мати роботу в осінній період. Надійшли кошти з держбюджету на будівництво спортивного майданчика у ЗОШ№2”, – сказав Петрук.

Цього літа вдалося провести і багато заходів по забезпеченню енергоефективності дошкільних навчальних закладів міста.

“Проводяться заходи по теплогідроізоляції даху ДНЗ№2 “Казка”, ведуться роботи по утепленню фасаду садка №8 “Вишиванка”. Є пропозиції від робочиї групи, щоб виготовляти документацію на теплогідроізоляцію садка №1 “Дзвіночок” у наступному році”,- розповів начальник міського управління освіти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця