<

У Володимирі призупинили видачу грошових допомог особам, що перехворіли коронавірусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 11.02.2021 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Через обмежений обсяг коштів комісія по наданню державних соціальних допомог у Володимирі-Волинському прийняла рішення призупинити видачу грошових допомог для осіб, що перехворіли коронавірусом. Протягом 2021 року із заявами щодо надання грошової допомоги на лікування звернулось 268 громадян, з яких 191 осіб, які перехворіли на Covid-19.

Про це повідомляють на сайті Володимира-Волинського.

Програмою соціального захисту населення Володимир-Волинської міської територіальної громади передбачено розгляд звернень громадян, які потрапили у скрутне матеріальне становище з незалежних від них причин, щодо одержання одноразової грошової допомоги на лікування.

Питання щодо призначення зазначених допомог виноситься на розгляд Комісії, яка на підставі актів обстеження матеріально-побутових умов проживання заявників, з врахуванням важкості перебігу хвороби, вартості лікування та інших обставин,  виносить рішення про надання допомоги.

Впродовж 2021 року із заявами щодо надання грошової допомоги на лікування звернулось 268 громадян, з яких 191 осіб, які перехворіли на короновірусну хворобу Covid-19.

Оскільки обсяг коштів, передбачених в бюджеті громади на реалізацію заходів Програми соціального захисту населення в 2021 році, на жаль, є обмеженим, пріоритетним напрямком спрямування бюджетних коштів за даною Програмою є надання матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, в т.ч. на проведення складних хірургічних операцій, лікування онкохворих.

Враховуючи ці обставини, комісією по наданню державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, внутрішньо-переміщеним особам, житлових субсидій, пільг та грошових допомог, передбачених міською Програмою соціального захисту населення, було прийнято рішення призупинити видачу грошових допомог для осіб, що перехворіли коронавірусом.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця