<

У Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя Василя Спасьонова

12:35 | 8.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
568
/ Коментарі відсутні

Днями у Володимирі з нагоди 14-ліття приймав вітання син загиблого Героя Василя Спасьонова.

Про це повідомляють на сайті міста.

Керуюча справами міськвиконкому Ірина Лошенюк, вітаючи Гліба і вручаючи подарунок, побажала хлопцю щасливого життя, успіхів у навчанні, а також стати для своєї родини і України справжнім захисником.

Гліб Спасьонов і справді продовжує справу батька, адже навчається військовій справі в обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, що у Ковелі.

Батько Гліба, підполковник ЗСУ Василь Спасьонов народився 8-го січня 1975 року у селищі Степанівка на Сумщині. Під час служби у 51-й окремій механізованій бригаді (нині 14-а ОМБр) був начальником протиповітряної оборони. Загинув 23 липня 2014 року, визволяючи Лисичанськ на Луганщині. Поховали Героя на кладовищі села Житані.

Указом Президента України №270 від 15-го травня 2015 за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Василь Спасьонов нагороджений Орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно); також –   відзнакою міської ради “За заслуги перед містом Володимир-Волинський” (посмертно), за рішенням Волинської обласної ради, Василю Спасьонову присвоєно звання “Почесний громадянин Волині (посмертно)”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця