<

У Володимирі «прикривають» продавців польської продукції у невстановлених місцях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:04 | 7.12.2022 / Володимир / , /
Перегляди
5634
/ коментарів 5

Щоденно під час рейду у Володимирі працівниками муніципальної варти проводиться робота по недопущенню торгівлі у невстановлених для цього місцях.

Але, на жаль, люди нехтують вимогами в багатьох випадках, – інформує муніципальна варта Володимира.

Торгівля у невстановлених для цього місцях призводить до неприємних наслідків: перешкоджає прохід громадян по тротуару, створює конфліктні ситуації та незручності для громадян, які проживають та працюють поблизу концентрації місць, де здійснюється незаконна торгівля.

Несанкціонована торгівля продуктами харчування може спричинити отруєння людей, оскільки ця продукція реалізується без відповідної документації та санітарно-епідеміологічних висновків.

Порушується громадський порядок, постійно вчиняються адміністративні правопорушення за ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях) та ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) та ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів).

Муніципали зазначають, що торгівлю в невстановлених місцях не так легко подолати, але це можливо тільки тоді, коли самі мешканці зрозуміють, що місця стихійної торгівлі є порушенням базових санітарних вимог, а продукція, яка не пройшла спеціальної перевірки є дуже небезпечна для споживання.

“Шановні володимирчани! Пам’ятайте, що торгівля з рук у невстановлених місцях – це правопорушення, за яке передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладання штрафу. Тому продавці стихійних ринків свідомо порушують Закон і ставлять під загрозу здоров’я покупців”, – закликає муніципальна варта.




коментарів: 5
  1. В буржуїв є така поговорка: “гроші говорять”.
    Про яку санітарію ви чешете, якшо народ виживає і економить як може.
    А продукція геть таки непогана!

  2. У Володимирі ціла гуртовня торгує польськими товарами без документів і без сплати податків. Всі про кіопак знають але ніяка варта туди не ходить. Совпадєнїє?

  3. А де мають торгувати
    ,коли продуктовий базар перетворили на торгівлю шматами,чи це не порушує санітарні норми ,ось з цим наведіть лад ,тоді місця для торгівлі продуктами появляться.

  4. Обладнайте для цієї категорії людей місця для продажу. Дайте людині САМІЙ заробити собі на хліб.

  5. 1. А при чому тут “польська продукція” із заголовку, якщо статейка, ніби як, про торгівлю в невстановлених місцях? Щоб виробити у підсвідомості читача негативне сприйняття слова “Польща”, “польський”?…
    2. Складається відчуття, що хтось настирливо заганяє нарід у якісь “встановлені” місця! Може це АТБ, чи який небуть 23/7 ?..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер