<

У Володимирі переможцям олімпіад та турнірів вручили відзнаку «Зоряний олімп»

20:04 | 26.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
842
/ Коментарі відсутні

26-го травня у культурно-мистецькому центрі Володимира відбулась церемонія вручення нагород кращим учням Володимирської громади, які  показали високі результати на обласних та всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, турнірах і змаганнях, а також їхнім вчителям, тренерам та наставникам.

Про це повідомляють на сайті міста.

Традиційне свято обдарованої молоді “Зоряний олімп” у Володимирі – це своєрідне підбиття підсумків навчального року, упродовж якого діти та їхні викладачі старанно працювали, не зважаючи на тривоги, вимкнення електроенергії та постійні стреси воєнного часу.

Привітала винуватців події і очільниця управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради Оксана Бігун, яка подякувала усім освітянам за напружену та плідну командну роботу, яка дала результати у вигляді перемог їхніх учнів в олімпіадах та змаганнях різних рівнів.

Під час заходу подяками міського голови, пам’ятними статуетками “Зоряний олімп” та грошовими винагородами відзначені 94 учні та 4 колективи – призери обласних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань.

Доповнили свято “Зоряний” олімп пісенні та танцювальні виступи творчих учнівських колективів нашої громади. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця