<

У Володимир-Волинському районі планують розмістити підрозділ тероборони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 27.12.2021 / Володимир / /
Перегляди
1894
/ коментарі 2

У Волинській області розпочався процес формування та комплектування особовим складом п’яти батальйонів та управління Волинської бригади тероборони. Підрозділи планують розмістити у Володимир-Волинському, Камінь-Каширському та Луцькому районах, а також у місті Ковель.

Віковий діапазон людей, які поповнять бригади для служби за контрактом, — від 18 до 55 років, повідомляє Арміяinform.

За словами командира Луцького батальйону ТрО підполковника Олександра Адамовича, наступного року заплановано проведення зборів осіб, які проходять службу у військовому резерві ЗС України для бойового злагодження. Наразі формують організаційне ядро, щоб у разі потреби залучити на службу до 4 тисяч осіб.

“До підрозділів тероборони набиратимуть офіцерів з логістики та командирів стрілецьких підрозділів, інших видів забезпечень та фахівців з фінансової служби”, — повідомив підполковник Олександр Адамович.

Питання з розміщенням підрозділів теж вирішуються.

У січні, зокрема, у користування військовим передадуть приміщення колишньої школи-інтернату, що розташована у селі Липляни Луцького району.

Тут буде розміщено штаб бригади й Луцький міський батальйон ТрО.

“Тут є всі необхідні будівлі та допоміжні споруди: котельня, водонапірна башта, літній театр та їдальня. Приміщення забезпечені опаленням, вікна замінені на склопакети. Є все потрібне для забезпечення службової діяльності й виконання завдань”, — розповів начальник радіостанції управління Волинської бригади ТрО сержант Євгеній Пернарівський.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер