<

У місті Володимир-Волинський готуються до приїзду Онуфрія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 6.05.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 9

Предстоятель УПЦ планує побувати на Волині 10 травня.

У м. Володимир-Волинський готуються до приїзду Предстоятеля УПЦ Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Як повідомило видання «Слово правди”, у зв’язку із візитом в місті з 8 до 12 год. тимчасово обмежать рух транспорту на вулицях Соборній, Князя Романа та Сокальській, – повідомляє «Волинська газета».

Митрополит Онуфрій часто навідується на територію волинського прикордоння, зокрема до Володимира-Волинського та с. Зимне, де розташований монастир. Востаннє публічно відвідав обитель 11 січня. Із чим пов’язаний цей візит, наразі не відомо.

А, за повідомленням Волинської єпархії УПЦ, у п’ятницю, 6 травня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, у Свято-Покровському храмі обласного центру будуть служити святкову Всенічну з нагоди дня пам’яті мученика Валентина.Очолить Богослужіння вікарій Київської митрополії, духівник фонду Пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Олександр (Драбинко)

7 травня, у день свята, буде відслужена урочиста Божественна Літургія. Літургію також очолить митрополит Олександр. Йому співслужитимуть архієреї УПЦ.

У неділю, 8 травня, владика Олександр служитиме у Свято-Хрестовоздвиженському соборі Луцька, що на Теремнівській. Початок о 09.00.




коментарів: 9
  1. Із чим пов’язаний цей візит? журналісти слабенько працюють,або не хочуть..

  2. Ото вже місцеві хохли-малороси радітимуть.Така особа, і до Владіміра приїде!!!

    • цікаво , кого благословляв руський піп з місцевих чиновників , бо багато з них ходить в місцеві церкви Московського патріархату ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця