<

У громаді Володимира на благодійному ярмарку зібрали понад 32 тисячі гривень для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:41 | 30.05.2022 / Володимир / /
Перегляди
531
/ Коментарі відсутні

29-го травня у селі Суходоли громади Володимира пройшов благодійний ярмарок «Підтримай свою країну». Виручені кошти підуть на потреби наших захисників.

Організували це дійство волонтерки Олена Змеул та Лілія Чернюк.

Захід проходив на території Суходільської школи. На ярмарку продавали печиво, кекси й інші смаколики, які напекли місцеві господині. А також інші вироби талановитих народних умільців. Чудовий настрій діткам забезпечували аніматори, батут, діяла виставка малюнків, місцева художниця Вікторія Бунда наносила малечі аквагрим на обличчя.

Проводили футбольний турнір. Для всіх бажаючих відбувся майстер-клас “Оберіг для воїна”, який організували вчителька образотворчого мистецтва Галина Аверкієва і її донька Наталія Дрюкова. Співали українських пісень. А місцевий вчитель історії зачитав лекцію про відносини України та росії.

Як розповіла БУГу, одна з організаторок, майстриня екосумок Лілія Чернюк, захід вдався та задовільнив усі їхні сподівання і плани, які хотіли реалізувати.

“Майстрині хенд-мейд продавали активно свої вироби. Господині громади які долучилися з різноманітними смаколиками були нарозхват. Для діток були атракції від яких було видно посмішки на їх обличчях. Кульки, аквагрим, батут, футбол, аніматор. Дорослу публіку ми теж мали чим зацікавити: футбол, історія, поспівати українських патріотичних пісень.Багато дорослих долучилися до виготовлення оберега для військового”, – ділиться жінка.

Волонтерка та військова у декретній відпустці, а заразом ще одна організаторка заходу, Олена Змеул додала, що загалом під час благодійного ярмарку вдалося назбирати 32 тисяч 265 гривень.

“Кошти нікому передавати не будемо, буду закупляти по потребі та запиту військових. На днях планується поїздка на Схід, тому всі кошти підуть туди. Завжди збираю особисто і купую, не передаю. Усі звіти та чеки публікую на своїх сторінках в соцмережах”, – зазначила волонтерка.

Організатори намагалися приділити всім увагу, як учасникам, так і гостям. та дякують усім, хто їх підтримав в організації та тим, хто виділив свій час для дозвілля та корисної справи.

Щоб більше поринути в атмосферу благодійного ярмарку, дивіться світлини від фотографині Ольги Гудим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер