<

У День самоврядування у Володимирі-Волинському привітали пенсіонерів міськвиконкому та депутатів міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 7.12.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

7-го грудня з Днем місцевого самоврядування привітали володимирчан, які раніше працювали у місцевих відділах та управліннях. 

У привітаннях взяли участь заступники міського голови Ярослав Матвійчук та Олег Свідерський. Вони презентували пенсіонерам місцевого самоврядування грамоти, квіти та грошові премії. 

Також цього дня у Володимирі-Волинському привітали зі святом депутатів міської ради. Депутатам вручили грамоти та блокноти з символікою міста. 

День місцевого самоврядування – це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.




один коментар
  1. Дивниим в цьому році виглядало вітання з Днем місцевого самоврядування в білому домі міста. Чогось вітали в малому залі і не запрсивши широкий круг ЗМІ та інших працівників апарату міської ради … Далі прийшло на зустріч аж 9 депутатів з 34 чотирьох ( декілька від Самопомочі , майже всі від Батьківщини , по одному з Нашого краю , Укропу і ніхто від Порошенківців… Кажуть , що багато з інших депутатів святкували це свято ввечері і іншому місті – в затишному залі іншого закладу і вже не цукерками…
    Дивно те і кому приготовили подяки- Замризі – яка останнім часом зовсім не зявляється ні на комісії та на сесії , Жуку – який в багатьох випадках не підтримує проекти рішень депутатів , Омельчуку – який в більшості випадків мовчить на сесіях на комісіях, Гудимі – тому можливо за те , що він не розбираючись пітримує всі проекти рішення не дивлячись , чи вони суперечать Законам чи не суперечать , попу Рябцю – ну той же і так хапанув собі і земельку в центрі міста для приватної церкви і хатинку …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця