<

У центрі радикальних українців з Володимира новий випуск: розповіли про тік-ток війська єБабая та таємного агента

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:00 | 2.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
559
/ Коментарі відсутні

Бункерні телеведучі ЦРУ з Володимира отримали чергове фінансування від ЗША і з гордістю повідомляють про нові напрацювання.

Департамент Залучених сил штатів Америки висловив свою стурбованість щодо загрози, яку несуть кадирівці Україні. Їхня войовнича діяльність, якою вони окупували простори тік-току своїми відео з постановочними боями має бути припинена.

У зв’язку з цим, фахівцями ЦРУ було розроблене спеціальне оновлення тік-току для смартфонів кадирівців. Під час використання цієї мережі “дон-дон воїнами”, визначається їхня гео-локація й передається в штаб ЗСУ.

У відео також показали, як працює одна з біо-лабораторій ЦРУ, яка знаходиться біля Полтави. Там проходять підготовку до бойових дій бандера-кури.

У додатку Дія з’явиться розділ “єБабай”, куди українці зможуть надсилати інформацію та отримувати її провійськових злочинців кацапстану.

Також спілкувалися з таємною агенткою Центру в кацапстані.

Таким чином актори місцевого Народного аматорського театру “Різнобарв’я” висміюють політику і недолуге управління кремля. Учасники проєкту просять поки не розголошувати деталей зйомок.

Детальніше у відео.

Нагадаємо, про перше таємне відео Центру радикальних українців, не для поширення! – бункерні телеведучі з Володимира зняли секретний сюжет




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер