<

Український блогер після скандалу з Мальдівами натякнув про переїзд за кордон

12:10 | 19.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
405
/ коментарі 2

Відомий інфлюенсер Андрій Гонковський прийняв рішення переїхати разом зі своєю дружиною Тетяною Пренткович і дітьми. За словами чоловіка, це одне з найскладніших рішень у його житті.

Водночас він переконаний, що робить все правильно. Блогер заявив, що на переїзд вплинув скандал через відпочинок родини на Мальдівах під час повномасштабного вторгнення, – пише канал 24.

Чому чоловік Тані Пренткович вирішив переїхати

Андрій зізнався, що ще рік тому він хотів жити лише в Україні, але після скандалу, пов’язаного з його поїздкою на Мальдіви, все змінилося

Цією новиною перекривалися корупційні скандали та ще “певні події”,
– заявив інфлюенсер.

Крім того, на тлі резонансного відпочинку його рідним почали погрожувати, тож через побоювання за безпеку своєї сім’ї Гонковський прийняв рішення про переїзд.

Мабуть, одне з найскладніших рішень в моєму житті… Знаю, що воно не сподобається багатьом, але воно стосується тільки мене та моєї сім’ї,
– підкреслив чоловік Пренткович.

Для довідки:
Андрій розповідав, що погрози від хейтерів перейшли всі межі. За словами Гонковського, невідомі хотіли проломити йому череп і бажали зла його родині. Також були повідомлення на кшталт: «Готуйтесь, я знаю, в якій школі вчиться ваша дитина».

Блогер переконаний, що на цю мить переїзд є правильним вибором. Водночас він не уточнив куди саме планує переїхати з родиною.

Що цьому передувало

  • У січні в мережі з’явилася інформація про те, що Андрій Гонковський разом з дружиною Тетяною та дітьми відпочиває на Мальдівах.
  • З’ясувалося, що спочатку чоловік перетнув кордон як волонтер, але потім прийняв рішення поїхати на відпочинок з родиною.
  • Інфлюенсер пояснив, що поїздка була незапланованою. Річ у тім, що виступ Гонковського на благодійному заході в Польщі перенесли вже після того, як він був за кордоном.Скориставшись нагодою, блогер вирішив приєднатися до сім’ї та відпочити на Мальдівах.
  • Тетяна Пренткович підтримала чоловіка, заявивши, що він не порушував жодних законів, виїжджаючи за кордон.
  • Водночас пізніше пара попросила вибачення перед громадськістю за своє «імпульсивне рішення».




коментарів: 2
  1. спочатку сцять, а потім брешуть і не моргають шоб свою сцикливість оправдати

  2. якщо міністерським зеленим ушльопкам та іншій провладній наволочі можна, то чому якомусь блогєру ні? Якщо Арєстовичу позволено виїхати за межі країни то чим інший громадянин вкраїни гірший?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця