<

У березні на підтримку ТрО Волині виділили 10 млн грн з бюджету Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 6.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
122
/ Коментарі відсутні

Володимирська міська рада з часу початку повномасштабного вторгнення не відмовила жодній військовій частині, які звертались із запитом про виділення коштів для тих чи інших потреб військових.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

“Зважаючи на інформацію, яка останнім часом шириться у соціальних мережах, щодо того, що місцева влада, мовляв, не надала підтримки територіальній обороні Волині, повідомляю наступне: лише цього року ми перерахували з бюджету громади на підтримку ТрО Волині 10 мільйонів гривень – 5 мільйонів виділили на сесії, яка відбулась 3 березня та ще 5 на позачерговій сесії, яку скликав минулого тижня саме для того, щоб оперативно профінансувати потреби підрозділу, у складі якого перебуває чимало мешканців нашої громади.

Деталей повідомити не можу, оскільки відомості про бюджетні ініціативи, кошториси, переліки та напрямки завдань військових формувань належать до закритої для оприлюднення службової інформації“, – йдеться у дописі.

За інформацією підрозділу територіальної оборони, наразі проводиться закупівля автомобільних камер нічного бачення, переносних радіостанцій і батарей до них, автомобільних рацій, зарядних пристроїв, квадрокоптерів DJI Mavic 3 Enterprise, квадрокоптерів з тепловізійними камерами, кровоспинних джгутів-турнікетів та інших речей.

Місцева влада із працівниками виконавчих органів Володимирської міської ради проводять збір одноденного заробітку, аби закупити згідно з запитом командира необхідне обладнання для даного підрозділу.

Нагадаємо, у Володимирі перерозподілили близько 500 млн грн вільних коштів. Серед іншого на потреби військових та силових структур спрямували 91,626 млн грн.

30-го березня у Володимирі депутати підтримали рішення про виділення ще близько 5 млн грн військовим формуванням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця