<

У 2019-му році у Володимирі-Волинському більше не надаватимуть дозволів на розміщення зовнішньої реклами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 28.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Володимир-Волинський перенасичений зовнішньою рекламою, якої стає все більше. Вже багато місяців ситуацію не виправляє управління містобудування і архітектури, зазначили на засіданні виконкому міської ради 28-го листопада.

Під час засідання члени виконавчого комітету не проголосували за надання дозволу на розміщення чергової зовнішньої реклами у місті.

Заступник міського голова Олег Свідерський зазначив, що питання про приведення у відповідність реклами у місті чомусь не виноситься управлінням архітектури на розгляд сесії міської ради.

Як відповів начальник управління містобудування та архітектури Тарас Киба, питання винесеться на розгляд ради в «січні-червні наступного року».

Тоді Свідерський запропонував не давати дозволів на розміщення реклами до того часу, доки питання не буде розглянуте на засіданні ради. Члени виконкому таку пропозицію підтримали.

Міський голова Петро Саганюк висловив незадоволення роботою головного архітектора міста.

“Розвів бардак”, – зазначив він.

Також члени виконкому не підтримали 2,3,4 і 6 пункти проєкту рішення про затвердження містобудівної документації, оскільки в проєкті не було пояснено, під які будівлі і кому дається дозвіл на будівництво.

“Чому не описано? Є пропозиція відхилити рішення. Мені ти вже снишся і підставляєш виконком “, – сказав Саганюк.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер