<

Сироти та діти бійців АТО отримають подарунки до дня Миколая від міської ради Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:59 | 16.12.2014 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За кожною дитиною, батько якої віддав життя за Україну на Сході мер Володимира-Волинського наказав закріпити заступників міського голови, аби ніхто з маленьких міщан не опинився поза увагою.

Петро Саганюк сьогодні на оперативній нараді наказав своїм заступникам опитати усіх діток, батьки яких загинули в АТО, які б подарунки від Святого Миколая вони хотіли б отримати. “Звичайно, космічний корабель ми малечі подарувати не зможемо. Але зробимо усе, щоб дітки наших воїнів не були обділені ні увагою, ні дарунками”, – зазначив мер.

Окрім того, Петро Данилович дав розпорядження внести точність у питання із пропавшими безвести бійцями. “Уточніть списки із міським військкоматом та з’ясуйте – чи всі солдати справді пропали, чи хтось із них просто в “бігах”, – резюмував міський голова. Діти тих бійців, чия доля сьогодні невідома, також будуть взяті під опіку міської ради Володимира.

19 грудня о 10.00 в приміщенні міської ради відбудеться свято з нагоди дня Миколая для діток-сиріт. А о 16.00 цього ж лня Петро Саганюк запросив жителів Володимира та гостей міста на урочистості з нагоди запалення міської ялинки. “Приберіть новорічну красуню за цих декілька днів, аби 19 числа ми змогли дати старт новорічно-різдвяним святам у нашому місці”,- розпорядився очільник Володимира-Волинського.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця