<

ДронБУГа у Володимир-Волинському районі: Сміттєзвалище, вирубка лісу та село Ворчин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 13.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
33
/ коментарі 2

Інтернет-видання «БУГ» політало на початку травня дроном у Володимир-Волинському районі. З висоти пташиного польоту подивилися на село Ворчин, володимир-волинське сміттєзвалище та побачили результати втручання людини в природу – вирубку лісу.

Ворчин входить до Зорянського старостинського округу Устилузької міської ОТГ. Дорогою до села ДронБУГа зафільмував сміттєзвалище, яке розширюють будівництвом третьої карти. З побаченого зацікавило видовище лісу з висоти.

Детальніше про політ – у відео та фото. Щоб слідкувати за подорожами ДронБУГа підписуйтесь на сторінку в інстаграм (@bugdrone)

Володимир-Волинське сміттєзвалище

У Володимирі-Волинському розпочали будівництво нової карти сміттєзвалища неподалік тієї, яка використовується зараз. Площа будівництва становить 2,2 гектари. На об’єкт вже виділено 5,4 мільйони гривень.

Весь обсяг робіт виконує рівненська фірма “Комфорт-Еко” за 11,6 мільйонів гривень.

Село Ворчин

Згідно даних на сайті громади, в населеному пункті проживає 112 осіб. Нараховується 32 двори. В селі працює медичний пункт. Найближчий садок та школа знаходяться в селі Зоря.

Ворчин входить до Зорянського старостинського округи Устилузької міської ОТГ.

Село було засноване в 1835 році. У серпні 2015 року увійшло до складу Устилузької міської ОТГ.

Ворчин з висоти пташиного польту

Вирубка лісу

Так виглядає втручання людини в природу з висоти пташиного польоту.




коментарів: 2
  1. Про смердючі курники, не менш смердючі відстійники, свиноферму – Ви геть забули… А як надцять років тому було “прикольно” відпочивати в березках, в районі”Лісногоозера”, а яка там була малина…. вибачте запороли таку пріоритетну заміську зону… Всіх цевлаштовує, дехто плескає в долоні бо має від цього куш… , а решта хлопає вухами і кривить носа від смороду, коли приїздить обїздною дорогою….

  2. Гордитись,звісно,нема чим,але побачити рідне село з висоти пташиного польоту-дуже захопливо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер