<

Скільки коштувало відзначити день народження Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:28 | 4.08.2016 / Володимир /
Перегляди
470
/ коментарі 3

30-го та 31-го липня жителі Володимира-Волинського відзначали день народження міста. Для містян та гостей протягом двох днів організатори запропонували широкий спектр розваг. А як повідомили на офіційній сторінці міської ради у Фейсбук – свято коштувало для міського бюджету майже 94 тисячі гривень, а також ще залучили ряд спонсорів.

У звіті про фінансові витрати зазначається, що загальна сума витрат становить 93 тисячі 763 гривні. Зокрема, на концертну програму (гурти “Чорні черешні”, “Флайzzzа”, клуб історичної реконструкції “Княжа забава”, бандуристів, файєр-шоу) витратили 45 тисяч 940 гривень, – це кошти із програм розвитку культури і туризму та зі спонсорського рахунку.

За встановлення сцени і звуку Волинській філармонії міська рада заплатила 7 тисяч. За харчування приїжджих артистів, а їх було понад 100 чоловік, – 8 тисяч 78 гривень, за тканину для декорації сцени – дві з половиною тисячі – усе із програми розвитку культури й туризму.

На харчування офіційних делегацій виділено 12 тисяч 35 грн., а їх проживання – 10 тисяч 560 гривень, на це пішли кошти із загального фонду бюджету. Ще 1 950 гривень заплачено за проживання спортсменів.

На проведення виставки собак витрачено тисячу гривень із цільового фонду. Для вшанування ювілейних подружніх пар – три з половиною тисячі із загального фонду.

Реклама на “Радіо Нова” коштувала 1 200 гривень.

Міська рада в цей же час висловила вдячність спонсорам свята та зазначила, що до оплати свята долучилось ряд благодійників.

В звіті не вказана інформація (чи окремо не розписана), скільки коштувало зустріти, забезпечити проживання та харчування делегаціям із-за кордону, а їх було три (Цвікау (Німеччина) і дві з Польщі). Для прикладу, щоб забезпечити екскурсію німецькій делегації до Львова з цільового фонду міської ради витратили 3 900 гривень (транспортні витрати передбачені розпорядженням міського голови № 201р від 27.07.2016 р.). Для виготовлення відео-сюжету та його трансляції на телеканалі “Нова Волинь” з міського цільового фонду бюджету виділили 3 тисячі гривень.




коментарів: 3
  1. Яке це може бути розпорядження від 27. 08 2016 р якщо сьогодні тільки 04.08.2016р що то за фількіна грамота суцільне замилювання очей

    • Читайте уважніше:(транспортні витрати передбачені розпорядженням міського голови № 201р від 27.07.2016 р.).

  2. А тим блазням лиш би по…и а очі розути і прочитати нармально….видно в школі вчився так як підписався!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця