<

Сімнадцятий міжнародний пленер художників “Колорит-2015” триває у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:19 | 24.06.2015 / Володимир /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

З 22-го червня у Володимирі-Волинському діє сімнадцятий міжнародний пленер художників “Колорит”. Шістнадцять учасників не лише з України , але й з сусідньої Республіки Білорусь, представлятимуть свої роботи на вернісажі, приуроченому до святкування Дня молоді.

Захід став вже своєрідною літньою традицією. Адже пленер проходить щороку, як правило, в останній тиждень червня і триває протягом 7-ми днів.
Участь у мистецькому заході взяли наші сусіди – художники з Блорусії – Анатолій і Олена Мелеховець, які створюють свої шедеври у жанрі академічний реалізм. Натомість їх земляк Сергій Костюк, працює переважно в філософській тематиці.

Учасник Василь Нікітін,який приїхав до нас з Миколаївської області, свої картини пише в жанрі реалізм. До цьогорічного пленеру завітали гості зі Львова – Світлана Стародубцева і Зоряна Гуцуляк, члени Національної спілки художників України.

Наше місто Володимир-Волинський цьогоріч представили аж десять учасників: Анатолій Бойко, Леся Дембровська, Юрій Донських, Ярослав Дубень, Вадим Євтушек, Віктор Лемколович, Ігор Мацюк, Наталія Нечипорук, Ірина Надюкова, Павло Юрчук.

Шістнадцять митців отримали сучасні планшети, а задля пошуку натхнення і нових вражень гості мандрували нашим древнім містом і його околицями.
По завершенню дійства кожен учасник повинен надати організаторам два полотна. Декілька робіт можна побачити вже зараз, у фойє культурно-мистецького центру. А решта картин будуть представлені 28-го червня на вернісажі біля культурно-мистецького центру, де кожен бажаючий зможе не лише оцінити роботи, але й придбати найбільш вподобані.

28
32
33




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер