<

Ще один підсудний з’явився по справі 51-ї ОМБР у Володимир-Волинському суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 1.10.2015 / Володимир /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Ще один учасник бойових дій доданий до списку обвинувачених. Юрій Шитц, мешканець міста Люблинець, Ковельського району, став 22-м учасником відомої справи про звинувачення бійців у дезертирстві 51-ї ОМБР.

Після засідання Міського суду Володимира-Волинського у розгляді справи бійців 51-їОМБР, про відмову від несення військової служби у бойових обставинах, котре відбулося 1 жовтня, до списку обвинувачуваних добавили Юрія Шица.

Прокурор військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України Владислав Зубков зачитав обвинувачувальний акт, в якому оголосив деталі справи. А саме, що 9-го квітня 2014-го року Юрія Шица було призвано на військову службу та відправлено до військової частини Володимира-Волинського.

Вже, 18 червня 2014 року боєць 51-ї ОМБР Шиц був відправлений в зону АТО, для проходження служби. 25-го липня Юрій Шиц, разом із іншими бійцями, за попередньою домовленостю, покинули місце дислокації та відправилися до міста Свердловська. Пізніше, там потрапили у полон до іноземних бойових формувань та бувпереправлений, разом із іншими військовослужбовцями, на територію Російської Федерації. Згодом переданий  українській стороні за актом прийому-передачі іноземних громадян.

Наразі, боєць Юрій Шиц,себе не визнає винним. Розгляд справи продовжується за головування судді Леоніда Канівеця.

DSCN4583
DSCN4564




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер