<

Ще 3 електронні петиції розглянули на комісії у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 30.01.2016 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ коментарі 2

29-го січня відбулося засідання постійної комісії “З питань законності і правопорядку, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків з громадськими організаціями та об’єднаннями громадян” на якому розглядали електронні петиції, що набрали 150 голосів.

Спочатку анонсувався розгляд лише двох петицій: про надання земельних ділянок учасникам АТО та про повернення зелених стрілок на світлофорі у центрі міста. Та за пів години до початку засідання ще одна петиція набрала 150 голосів, це пропозиція створення Wi-Fi зони у парку Слов’янський.

Складним було вирішення долі петиції “Про надання земельних ділянок учасникам АТО”. З даного приводу інформував Олег Свідерський, перший заступник міського голови.

“Зараз на опрацювання знаходиться 125-ть дозволів на земельні ділянки, а загалом потрібно виділити 454 земельних ділянок під забудову. Не секрет, що давали землю по вулиці Будівельників, але 17-ть учасників написали відмову. Далі плануємо розділити землю по вулиці Пилипа Орлика, приблизно до 60-ти ділянок. На сьогодні шукаємо можливості, але в межах міста такого земельного ресурсу не маємо. Спробуємо домовитися із Міністерством оборони, щоб вони віддали частину землі.” – зазначив пан Свідерський.

Комісія заслухавши доповідь вирішила підтримати петицію та рекомендує міській раді пришвидшити процес виділення земельних ділянок.

Наступна петиція, це з приводу повернення зелених стрілок (поворотних) на світлофорах у центрі міста також отримала підтримку. Варто зазначити, що попередній раз стрілочки були розміщені лише як експеримент, а відтепер будуть постійно. Будуть встановлені відразу ж, як міськвиконком у робочому порядку прийме відповідне рішення.

Третя петиція також була підтримана комісією. Важливо те, що проект про Wi-Fi зону у парку Слов’янський передбачався соціально-економічною програмою розвитку міста, але тепер реалізується швидше, щоправда в які саме терміни не зазначили.




коментарів: 2
  1. Якщо ставити стрілки то зробіть і розмітку на перехресті що біля лакомкі і незабудьте про перехід пішохідний до салюту чи він по правилах.

    • Перехід не за правилами, то навіщо на ньому ліпити ще якісь стрілки? Через кілька метрів з одної та іншої сторони “правильні” переходи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця