<

Рятівники з Володимира-Волинського замінили вчителів у школі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:36 | 13.11.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Співробітники Служби порятунку «101» продовжують відвідувати шкільні та дошкільні навчальні заклади, щоб навчити дітей основних правил безпеки життєдіяльності й нагадати про небезпеку пустощів із вогнем. Про це йдеться на офіційному сайті У ДСНС України у Волинській області.

11 листопада співробітники Володимир-Волинського міськрайвідділу У ДСНС України у Волинській області провели урок із безпеки життєдіяльності для учнів четвертого класу навчально-виховного комплексу загальноосвітньої школи-ліцею № 3.

Фахівці ДСНС розповіли дітям правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки, на прикладах пояснювали як запобігти пожежі в будинку, що робити, коли надзвичайна подія вже трапилася. Також рятувальники поінформували школярів про основні причини пожеж і наслідки дитячих пустощів із вогнем. Окрім того, вони нагадали телефонні номери служб екстреного реагування та закликали не телефонувати заради розваги.

Йшлося й про те, як поводитися в різних екстремальних ситуаціях, зокрема і при виявлені вибухонебезпечних предметів, дії під час артобстрілів та терористичних актах.

Наостанок рятувальники вручили дітям тематичні листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер