<

Реакція директора Володимир-Волинськтеплокомуненерго Романа Лисюка на заяву головного інженера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:00 | 23.10.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 4

23-го жовтня в студії “БУГ” директор підприємства Роман Лисюк дав відповідь на заяву головного інженера ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” Ярослава Жука 




коментарів: 4
  1. ЦЕ підприємство поділене на 2 частини: одна відстоює інтереси громади і працівників, інша- мера. При отриманні згідно з ордером квартири 28.03.14. Працівники цього підприємства, що відстоюють інтереси влади погрожували мені… судом, за те що я відмовилась сплачувати заборгованість по теплу за 1, 5 року.- з часу продажу квартири власником міськраді. 1,5 року мою родину в оману, що вільний держжитлофонд ВІДСУТНІЙ. А от гроші хотіли “збити”, з подачі Фіщука. Пів року тягли справу, доки не звернулась до депутата міськради Сороки А.О. Тому договір фірма підписала лиш у вересні. Грошей платити за чужу брехню не збиралась і готова відстоювати як власні, так і громадські інтереси у судах.

    • Ви абсолютно праві,кажучи про розподіл підприємства за такими принципами!Не інвесторів кличуть,а орендаторів-це різні речі!

  2. Сорока перед виборами вже не знае до кого приліпитись!!! Ганьба такому депутату! Не за це стояв майдан щоб такі як Сорока були при владі!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер