<

Провели обшуки: володимирські правоохоронці викрили чоловіків з Київщини, які переправляли нелегалів до Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 8.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
7977
/ коментарі 2

Два громадянина України, жителі м. Києва та Київської області, організували незаконне переправлення з території України до Республіки Польща громадянина Сирії за грошову винагороду. Володимирські правоохоронці провели у них обшуки.

Під час  досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу  України встановлено, що два громадянина України, жителі м. Києва та Київської області, організували незаконне переправлення з території України до Республіки Польща громадянина Сирії за грошову винагороду, – повідомляє поліція Волинської області.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки у помешканнях фігурантів, під час яких виявили та вилучили речові докази по справі: банківські картки, мобільні телефони, ноутбуки, флеш-накопичувачі, стільникові картки різних операторів зв’язку, копії документів іноземних громадян, чорнові записи тощо. 

Фігурантам кримінального провадження оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Триває  слідство. 

Заходи проводили міграційники спільно зі слідчими Володимир-Волинського РВП та працівниками 6 прикордонного Волинського загону, військовослужбовцями спецпідрозділу ДОЗОР, під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської окружної прокуратури. 




коментарів: 2
  1. Цікаво було б дізнатись як переправляли через кордон, платячи погранцям ,чи через буг на лодках?

  2. Якщо те,що написано в заголовку правда,а саме:,, правоохоронці викрали чоловіків з Київщини..”, такі дії караються позбавленням волі від трьох років відповідно до ст.146 кк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер