<

Провели концерт до 30-річчя Незалежності України у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 24.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1711
/ Коментарі відсутні

24-го серпня в честь ювілею Дня Незалежності України в Центрі надання культурних послуг (РБК) провели святковий концерт.

На урочистий захід завітала міська та районна влада Володимира, духовентсво, військові та жителі міста.

Концерт традиційно розпочали з гімну, який заграв віськовий оркетср 14-ї ОМБр та хвилиною мовчання, в честь пам’яті загиблих на війні.

Міський голова Ігор Пальонка дав святкову промову:

“Сьогодні від кожного з нас залежить те, куди наша держава буде рухатись у майбутньому. Адже кожен українець має сумлінно виконувати свою роботу, вносячи особистий вклад у розбудову незалежної України”.

З нагоди свята мер міста вручив ряд нагород жителям Володимира та громади.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі досягнення у професійній діяльності, особистий внесок у розвиток краю та з нагоди Дня Незалежності України почесною грамотою обласної ради нагороджено: Петра ЗубаляЮлію МазурукОлександра Тарасюка та Оксана Якимчук

Також почесну грамоту вручили військовослужбовцям, лікарям, вчителям, психологам та спеціалістам різних галузей, які плідно працюють на благо громади.

Під час урочистої частини святкового заходу з вітальним словом виступили: помічник народного депутата Андрій Бокоч, голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць та заступник голови РДА Віктор Фіщук, а також єпископ Володимир-Волинський і Турійський Матфей.

На концерті виступали актори народного аматорського театру “Відродження” імені Богдана Берези.

Народний аматорський хор ветеранів війни і праці “Мужність”, народний аматорський ансамбль народної музики “Володимирські музики”, народний аматорський ансамбль народної пісні “Розмай”.

Вихованець народної студії вокального співу “Лодомир” Олександр Чишій.

Також брали участь у концертній програмі актори народного аматорського театру-студії “Різнобарв’я”, вокальний колектив КМЦ  та зразковий ансамбль народного танцю “Веселка”. 

У фойє Центру надання культурних була вситавка з виробами майстрів громади, фотодокументальна та книжкова виставки, а також архівних матеріалів, малюнків учнів Дитячої художньої школи та виставка робіт учасників АТО Волинської області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер