<

Пройшла нарада заступника Володимир-Волинського міського голови Миколи Веремчука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:35 | 4.08.2015 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

4-го липня у Володимир-Волинській міській раді відбулась нарада Миколи Веремчука з керівниками підрозділів виконавчого комітету та установ міста. Усі присутні відзвітувались, а тоді заступник почав з важливих питань: проблеми у місті і їх усунення.

Насамперед, Микола Веремчук наголосив за складну ситуацію у земельних питаннях та питаннях за нерухоме майно. Населення некомпетентне у законах України, тому ЗМІ потрібно інформувати їх про дані питання.

Наступним питанням, яке розглядалось, було ставлення до нової категорії суспільства-учасників АТО і учасників бойових дій. Їм у всіх сферах послуг потребується особлива увага, ввічливе уважне ставлення, адже вони віддали своє здоров’я і нерви там, на Сході.

Не змінилась ситуація і з транспортом. Це важливо, адже правила дорожнього руху порушуються, перевищення швидкості небезпечне для пішоходів і для самих водіїв. Також державний ринок не добився, аби товар розвантажували до 9-ї години. Через цю проблему виникають затори, небезпечні ситуації. Машини, які стоять на тротуарі продавлюють костку, на ремонт якого, відповідно, теж треба кошти. Вимагається робота з дирекцією ринку, з ДАІ.

Також було зазначено, що повинен бути порядок і підготовка шкіл і дитячих садків до зимового періоду. Потрібно шукати оптимальні варіанти, які не будуть порушувати благоустрій міста. Потребуються рейди по школах, аби до 1-го вересня усі проблеми були вирішені.

Особливу увагу потрібно звернути на підготовку до опалювального сезону. Обладнання на котельнях зношене морально і фізично.

_DSC1696




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер