<

Про довгоочікувану парковку для авто та неякісний ремонт доріг у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:04 | 31.05.2016 / Володимир /
Перегляди
10
/ коментарі 2

У Володимирі-Волинському найближчим часом планують облаштувати нову парковку для автомобілів. Про це повідомив міський голова Петро Саганюк на оперативній нараді із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому, 31-го травня. Також мер різко розкритикував ремонт дорожнього покриття по вулиці Крушельницької.

Петро Саганюк заявив. що потрібно розірвати договори оренди із підприємцями “сезонної торгівлі” біля символічної могили (біля парку “Слов’янський”), а на їх місці облаштувати місця для парковки. До реалізації приступлять по закінченню договору оренди.

Також на оперативній нараді міський голова різко негативно висловився про ремонт на вулиці Крушельницької та пообіцяв, якщо роботи зараз будуть виконані не якісно, то фінансові зобов’язання покладе на проектантів.

“Фіщук і Мазурок спроектували вулицю. Асфальт просів і Козичко вже залатав. Якщо там ще чуть-чуть просяде асфальт, то ремонт буде за рахунок Фіщука і Мазурка! Хлопці, поїдьте і розберіться по цій вулиці. А тобі (Тарасу Кибі, головному архітектору міста- ред.) – розглянь пропозицію перейменування вулиці іменем Фіщука і Мазурка, а ще на асфальті напишіть мобільні номери і хай їм дзвонять!” – зазначив міський голова Володимира-Волинського.




коментарів: 2
  1. Хе-хе “селектор” в пресі- знайомий прийомчик! Як для люду- то і халтурний асфальт- в пісок вкинуть і… повістку вручать тим кому не вгодили, коли що не так щоб не рявкали. А синкові має хоч про людське око нормально бути. Що то своя кров.

    • Ну що ви хочете від Фіщука , хіба він маючи базову юридичну освіту , щось тямить у дорогах , ну а Ви пане мер , хіба не знали , що беручи на роботу свого із ” Жовтневих” що він не буде в цих питаннях фахівцем , навіщо робити цирк і для кого ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця