<

Про дороги та статут міста говорили на засіданні Володимир-Волинської громадської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:03 | 24.03.2017 / Володимир / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

23-го березня відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради, на якому розглянули ряд важливих питань. 

Розпочалось засідання з заміни членів ради. Тепер агенство телевізійного мовлення “Володимир” у раді представлятиме не Катерина Литвинчук, а Катерина Музичук. Також громадська рада проголосувала за виключення з її складу Миколи Юнака, оскільки він неодноразово пропускав засідання ради та не реагував на попередження про виключення.

Далі активіст Андрій Кандиба закликав членів громадської ради підтримати два звернення (до голови Волинської обласної адміністрації, керівників структурних підрозділів Волинської ОДА, які відповідають за ремонт доріг, Волинської філії служби автомобільних доріг та до прем’єр-міністра України, міністра інфраструктури України та керівника Служби автомобільних доріг), в яких викладене прохання звернути увагу на дороги у Волинській області.

Мною, разом з представниками правоохоронних органів впродовж 2016-2017 років був проінспектований стан доріг в нашому районі. Було встановлено, що ремонт дорожнього покриття проводиться абсолютно не якісно, без дотримання державних будівельних норм. Ми ініціювали проведення громадських слухань з представниками обласних служб та структурних підрозділів Волинської ОДА, які відповідають за ремонт доріг. Вчора провели перші слухання, наступні плануємо провести за декілька тижнів.  Попередня інформація така: у Володимир-Волинському районі дороги по всіх напрямках будуть ремонтуватись лише у 2018 році. Тому я прошу підтримати звернення, в якому ми закликаємо обласне та національне керівництво звернути увагу на стан доріг у Волинській області, особливо таких ділянок, як Володимир-Волинський-Нововолинськ, вулиця Зимненська у Володимирі-Волинському, Устилуг-Володимир-Волинський та інших. Поки громадськість не підніме дане питання ніхто з області його вирішувати не буде, – звернувся до присутніх Андрій Кандиба.

Подібне звернення буде розглядатись громадськими радами інших Волинських міст та районів. В свою чергу Володимир-Волинська громадська рада вирішила розглянути ці звернення.

Далі члени громадської ради розглянули питання щодо Статуту територіальної громади Володимира-Волинського, який покликаний впорядкувати всю систему взаємовідносин громади міста з органами місцевого самоврядування та іншими інституціями.

Враховуючи те, що жоден представник організацій, які представлені у громадській раді не вніс пропозицій щодо корегування чи доповнення Статуту, було вирішено відкласти розгляд цього питання до наступного засідання.

Окремо громадська рада розглянула питання торгівлі алкоголем у нічний час у торгівельних закладах міста. Після цього присутні склали план роботи громадської ради, тобто визначили список питань, які будуть виноситись на наступні засідання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок