<

Представники Зарічанської громади взяли участь у фінальній конференції до проєкту «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:29 | 27.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
149
/ Коментарі відсутні

26-го лютого в приміщенні Волинської торгово-промислової палати відбулася фінальна конференція за проєктом «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», що реалізувався громадською організацією «Розвиток Волині» та фінансувався в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів. Партнер з реалізації проєкту – громадська організація «Волинський Інститут Права».

В даному проєкті, який тривав близько півтора роки, брали участь представники Зарічанської , – йдеться на сайті міста.

За цей період громада отримала освітню підтримку посадовців, депутатів гродима, громадських активістів, молоді щодо практичного використання механізмів прозорості, підзвітності та публічності під час формування та реалізації місцевої політики, а також – юридичну та консультаційну підтримку щодо інструментів громадської участі та забезпечення діалогу влади та громади.

Одним із важливих моментів участі в проєкті була допомога у внесенні змін до Програми підтримки місцевих ініціатив Зарічанської громади, за якою два роки поспіль проводилися конкурси місцевих ініціатив за участі жителів громади. Заключною частиною проєкту став конкурсі міні-грантів для організацій громадянського суспільства з восьми ОТГ Волині, серед яких підтримку отримав і проєкт ГО «Ініціатива» Зарічанської громади.

Представники територіальної громади Іван Юхимюк та Наталія Єдинак поділилися здобутками, що були отримані за підсумками проєкту, та презентували результати реалізації міні-грантового проєкту «Спорт-це запорука здоров’я молоді».

Проєкт реалізовувася задля підвищення фізичної активності жителів громади, зокрема молоді та підлітків, пропагування здорового способу життя через облаштування спортивного майданчика в парку «Княжий» села Заріччя.

Нагадаємо, сучасний спортивний оздоровчий комплекс встановили у парку «Княжий» в селі Заріччя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер