<

Опублікували відео, на якому підлітки нищать дитячий майданчик на Заріччі

18:04 | 10.07.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
1857
/ 1 коментар

На перший погляд, доволі дорослі, свідомі діти вирішили, що кращих розваг, аніж руйнування дитячих майданчиків, ще не вигадали. На відео, яке оприлюднили з камер, що встановлені у парку «Княжий» села Заріччя, можна побачити, як вони нищили майданчик.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці міста.

“Хочеться звернутись до цих підлітків, які розважаються тим, що відламують дерев’яні елементи гойдалок та гірок, стрибаючи по них та навмисно руйнуючи, до «каратиста», який збив ударом ноги табличку із вказаною назвою природного заказника «Луга» у парку «Слов’янський»: ми, звісно ж, відновимо усі пошкоджені елементи – працівники управляючої житлової компанії вже зробили необхідні заміри, аби виготовити нові дошки та відремонтувати майданчик.

Але ми б хотіли, щоб ви усвідомили наступне: на щастя, наше місто не зазнало руйнувань від ворожих обстрілів, і ви маєте змогу насолоджуватися літніми канікулами на гарних дитячих майданчиках, що були встановлені за кошти бюджету громади – платників податків та, можливо, ваших батьків і рідних. Будь ласка, цінуйте те, що робимо для вас”, – йдеться у дописі.

За таке хуліганство передбачено адміністративне покарання у вигляді штрафу, який сплатять батьки.

Тож, якщо хтось упізнає обличчя юних вандалів на відео, просять про це повідомити.




один коментар
  1. Батьки повинні відновити все зруйноване і заплатити солідний штраф ,може тоді будуть виховувати молоде покоління так як потрібно .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця