<

Працівниця Володимир-Волинської митниці сплатить 17 тисяч гривень штрафу за отримання хабаря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 12.02.2020 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Працівницю митного поста «Володимир-Волинський», за отримання хабаря у тисячу гривень, покарали штрафом у 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права один рік обіймати посади у правоохоронних органах.

Володимир-Волинський міський суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та головним державним інспектором відділу митного оформлення № 4 митного поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці ДФС, обвинуваченою в одержанні неправомірної вигоди, – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Посадовиця 25-го липня 2019 року одержала від громадянина 1 000 гривень за безперешкодне проходження ним митних формальностей та нестворення штучних перешкод під час ввезення автомобілем на територію України пасажирів та товарів.

Згодом вона щиро розкаялася у скоєному та активно сприяла розкриттю злочину, відтак із нею було укладено угоду про визнання винуватості.

Затвердивши угоду, суд призначив посадовиці покарання виді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права один рік обіймати посади у правоохоронних органах




коментарів: 3
  1. старий добрий анекдот згадався
    Зібралися в курилці митники і міркують: – Завтра у Коляна день народження. Що ми йому подаруємо? – Може машину? – Та ні, машину це не те, у нього їх чотири. – Ну, давай, квартиру. – Та теж не варіант, нащо йому стільки площі.. Тут один і каже: – Пацани, а давайте завтра нехай ніхто з нас не виходить, і всю зміну і все що з зміни він нехай собі…
    – О, то надто задорогий подарунок…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер