<

Повторно зняти нове асфальтне покриття частини вулиці Ковельської просить міська влада Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:56 | 22.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ коментарі 22

Підрядна організація “Аміла”, котра виграла тендер на ремонт дорожнього покриття вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському, у суботу 19-го листопада отримала чергову можливість продовжити роботи, після попередьої заборони. Станом на 22-ге листопада засфальтована повторно друга ділянка дороги, а також розпочаті роботи на третьому відрізку.

На брифінгу із представниками місцевих ЗМІ міський голова Петро Саганюк повідомив, що підрядна організація працює під постійним контролем представника Служби автомобільних доріг у Волинській області. Однак на другому відрізку від повороту з вулиці Шевченка до повороту на вулицю Драгоманова є значні недоліки.

“Певні зрушення пішли, бо поміняли асфальтоукладчик. Я був коли у суботу ложили асфальт, але їхній асфальтоукладчик нікуди не годиться. Вже від перехрестя до пошти працював асфальтоукладчик підприємства “Ідея” і він впринципі ложить асфальт задовільно. Я хотів би подякувати громадськості міста, мені приємно, що молоді люди переживають за роботи, які проводяться, переживають за кожну копійку, яка вкладається в роботи. Воно так і повинно бути, що місто потрібне не лише одному міському голові, місто наше і ми повинні переживати ці роботи,” – повідомив Петро Саганюк.

Нагадаємо, що 8-го листопада підрядній організації “Аміла” було заборонено проводити асфальтноукладні роботи. Проте як розповів мер Володимира-Волинського, керівництво “Аміли”, якимось “чудом” вмовило керівників Служби автомобільних доріг в області. Відтак діє домовленість, що роботи проводитимуться під наглядом представника Служби автомобільних доріг.

“У суботу був заступник Посполітака, начальника автодору області, і він сам побачив, що воно (роботи-ред.) нікуди не годиться. Всі надіялись, що вони там поміняли електроніку на асфальтоукладчику. Приїздили спеціалісти з Києва, але як бачте зі старого – нового не зробите.

Ми ставимо питання і це вимога наша щоб його ( дорожнє покриття на другому відрізку вулиці Ковельської – ред.) поміняти, положити наново,” – підсумував Саганюк.




коментарів: 22
  1. Гнати цю “Амілу” потрібно в шию разом з облавтодором який ніяк не хоче обідити “Амілу”, а чому це всім зрозуміло давно так просто тендери не виграються от і роблять такі ділки заручниками ціле красиве місто.

  2. місцева влада була на своєму місті то і підрядчики були б нормальні. А тут тільки й дивляться, як побільше вкрасти. Всі про все знають. А толку??? Вкрай корумпована місцева влада

  3. Колишнього начальника митниці, власника фірми “Каміла” неможливо здихатись. Як можливо виграти тендер зі старим, несправним устаткуванням, некваліфікованими працівниками – тільки здогадуємось. Залишились зв”зки, боржники та клєрки-хабарники в облавтодорі які і дозволяють “КАмілі” проводити роботи не зважаючи на негативні висловлювання в їх сторону Міського голови та громади міста. НА новому асфальті може тебе і закачати, поки проїдеш. Неозброєним поглядом видно горби на асфальті.

    • Панасюка Ігора он і на рівнесенькому асфальті у луцьку таки закачало, аж свідомість бідолашка втратив і епілепсія трусити почала. То може по місту взагалі їздити перестане? то дякувать амілі будемо.

  4. … ви бачите як а поклали новий асфальт, ще гірше аміли в 3 рази, просто без коментарів.

  5. Проіхав сьогодні по цьому новому покриттю ,сміюсь і падаю ,це ще гірше ніж було перед тим .Не розумію ,як можна так робити ,чи вони геть не знайомі з таким видом робіт ,чи може в них техніка така і де той контроль з Луцька ,чи там теж такі самі олухи сидять ,які не петрають нічого в цих роботах .

  6. це “доблєсна” система ПРОЗОРО,от і виграють тендери незрозуміло хто,дійсно Данилович як і казав щоб луцькі приїхали,в них хоть техніка нормальна,

        • Та шось там розпшикують з “полівізатора”, мокре і чорне. Але то точно не вода, бо за мештами чіпляється. Спочатку була думка шо жуків кроплять.

          • до горнетка кави – я думаю , щоб розбиратися в технологіях прокладки доріг , треба не сидіти в приміщенні ЦНАПСа і придумувати байки , дякуючи папіку за тепле місце і заробляючи бали для свого чоловіка – депутата…

        • а це правда , що була калюжа і вода біля зупинки , сам чув , що робочі казали , то нічого зараз її розженемо кругом , а треба було висушити…

  7. Сьогодні знову їхав по новому покритті і шановні помітив, що трудяги закатали асфальтом всі каналізаційні люки та та решітки для стоку дощової води. Після першої зливи прийдеться купувати нам байдарки, скоріш всього буде Володимирська Венеція. На що дивився пан Фіщук

    • От, Слава Богу, що фраєр це тут написав!!! А то мабуть так і залишили би ці люки закатаними!!!))))

  8. Продовжується ремонт вулиці Ковельської. І темп нормальний і якість відповідна. Але через “люб’язних” водіїв чи не прийдеться по дорозі наштампувати “лежачих поліцейських”… штук так з десять???

    • дошова каналізація та що по дорозі наполовину занесена мулом та камінням , її зроду серйозно ніхто не чистив , а як зараз з новим асфальтом вирішити цю проблему…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця