<

Помічник народного депутата закликав відомих жителів Володимира-Волинського пройти медичний огляд у місцевій лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:31 | 26.01.2017 / Володимир / , /
Перегляди
17
/ коментарів 38

26-го січня з метою популяризації Володимир-Волинського ТМО та перевірки власного стану здоров’я помічник народного депутата Андрій Бокоч пройшов у Володимирській лікарні повний медичний огляд. 

Я намагаюсь щороку проходити медичний огляд, а враховуючи те, що зараз розглядається питання по створенню госпітальних округів у Волинський області, вирішив пройти його саме у Володимирі-Волинському.  У цьому місті, як і в Нововолинську, повинен бути госпітальний округ. Це позиція народного депутата Ігоря Гузя, його колег та команди. Тому ми будемо популяризувати місцеву лікарню всіма доступними способами, – зазначив Андрій Бокоч.

Помічник народного депутата обійшов з десяток лікарів, зробив флюрографію, здав кров, перевірив серце та проконсультувався у терапевта з хірургом.

Я задоволений роботою Володимир-Волинських лікарів та й швидкість надання результатів вражає. Всі результати можна побачити відразу, як не на моніторі, то у роздрукованому вигляді. То ж, дам старт новому “челленджу” та запрошую пройти таке ж обстеження у Володимир-Волинській лікарні першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука та депутата обласної ради Олексія Панасюка, – завершив розмову помічник народного депутата.




коментарів: 38
    • думаю, у них надто мало вільного часу, аби стояти в черзі. а піар – їхня робота. люди. коли ж до вас це дійде?

      • Цікаво, чи захоче ще хтось з відомих жителів Володимира-Волинського ходити по кабінетах без черги і слухати прокльони в спину?

  1. Слухайте а Ви чули ці прокльони в спину помічнику нардепа чи можливо Ви самі стояли в черзі? Поцікавтесь про четвер в лікарні – це найменш насичений день в лікарні! Виходить за Вашими словами не потрібно боротись за госпітальний округ у Володимирі? Володимирчани відповідно будуть їздити лікуватись в місто – Нововолинськ!!! Думаю мешканці міста та району не обрадуються((((

    • За моїми словами не треба робити клоунаду. Якби ви цікавились тим що відбувається в лікарні у Володимирі-Волинському то знали би що на УЗІ черги є постійно і в четвер. Але якщо є посвідчення помічника народного депутата то черг не має.

  2. Не поводьте себе як типовий троль. Це поодинока акція, огляд в одному кабінеті не займав більше семи хвилин. Людей дійсно в лікарні було небагато. У нас кожен сват санітарки лізе без черги і не тому, що дійсно хоче щось зробити корисне чи по іншим поважним причинам, а лише тому, що може. І так заради бонуса, я все життя сидів в черзі, навіть коли знайомі лікарі пропонували проходити, навіть коли нирки боліли так, що на стіни хотілось лізти і заробив цим декілька балів в карму, сьогодні ми з Андрієм Михайловичем ці бали ТРОШКИ використали, але думаю, шо заради гарної справи

    • Мені не цікаво скільки хвилин займав огляд в кабінеті. Мені цікаво як ви в ті кабінети потрапляли. Прості люди не те що не можуть теоретично пройти медогляд за один день, вони навіть за один день не можуть попасти на прийом до Ченчевик і змушені йти до неї на платний прийом. А на УЗІ взагалі записують тільки попередньо. Може вам краще байки писати, маєте талант до того.

      • А що Вас так вкурвило? Я особисто проходив огляд за один день, просто записувався на все завчасно й займав черги там де вона була велика і йшов в інший кабінет, замовляв терміновий аналіз крові і спокійно сплачував добровільний внесок, аж цілих 10-ть гривень, тут справа в оптимізації часу. А якщо прості люди не можуть пройти за один день, то хто їм лікар. Ще раз наголошу, так проходили без черги, і ніхто в спину нічого не казав, бо не затримувались у кабінетах, а біля половини з них взагалі нікого не було (ендокринолога нікого, до терапевта 2 людини, хірурга – 0, на рентген – 0, на здачу крові – 1). Так біля узі були люди, але тільки біля узі, в чому проблема?

        • Я бачу, що вкурвило вас. Помічник народного депутата теж записувався попередньо до лікарів? Скільки годин тривав огляд? Ви про це не писали с статті. Бачите в чому проблема, ви звикли до того що вас хвалять свої що б ви не написали і тому розслабились. А коли вас зловиди на брехні ведете себе як діти. Проблема в тому, що я з самого початку звернув увагу на чергу біля УЗІ, а ви на це не звертаєте увагу.

          • Суть статті рекламна, що все в лікарні можна зробити, що вона гідна госпітального округу, що все тіп-топ. про сам огляд аж ціле одне речення де брехня? Про швидкість проходження ні слова в статті, лише про швидкість надання результатів, а це факт їх одразу можна отримати. Клав я на це Узі набридло, скільки повторити, що біля узі черга була, пройшли без черги, якщо я це вкажу в статті вона втратить свій сенс, який мала на початку. А якщо ви так любите просто ганити все підряд, то дійсно йдіть до лікарні і валіть там всіх родичів медиків, які лізуть на це Узі без черги.

          • От бачите, ви ще не втрачені для суспільства, якщо хватило совісті признатись в тому що “… черга була, пройшли без черги”. А ще вам варто знати, що на УЗІ прості люди записуються за пару днів.Це дуже добре, перейдемо до наступного – хто дав дозвіл проводити зйомку в кабінетах? Ви домовлялись з кожним лікарем окремо, чи брали дозвіл в головного лікаря (в якого за вашими словами ви не були). При проходженні флюрографії стороннім не можна бути присутнім разом з пацієнтом, а сам лікар вам би не дозволив. Так хто давав дозвіл, головний лікар, чи його заступники?

        • І ще – суть вашої рекламної статті в тому, що помічник депутата пройшов огляд за рахунок жителів Володимира-Волинського, так як він не платив благодійні внески. А всі реактиви для обробки його аналізів були закуплені за рахунок тих, хто вносить гроші в лікарняну касу.

          • А хто сказав, що він не платив благодійні внески? Звідки Ви берете інформацію? цього я не знаю, а Ви так виходить, знаєте. Дозвіл на зйомку дав завідувач кожного відділення в якому ми були. І ще раз, я жодного разу не сказав, що ми не були у Клачука, звідки інфа? І як вона могла прийти у голову до адекватної людини, коли про це ні слова в тексті, а на першому фото Бокоч і Клачук?

  3. Спочатку здалося, що lit то Альоша Панасюк, а тоді звернув увагу на грамотність і бачу – ні! Таки найняв когось наш король курячих перевезень… А акція хороша. Це вам не порнуху на підтримку Барщевського на фейсбуці викладати))) Хоча також певний еротичний момент має місце ;)

    • Мені також спочатку здалося, що сталось диво і помічник депутата пройшов медичний огляд за пару годин як звичайний житель. Але коли звернув увагу що він проходить УЗІ зрозумів, що йому довелось наймати головного лікаря для проходження огляду. Акція прекрасна. Вона показала що в лікарні можна пройти огляд за пару годин разом з УЗІ, а не за 2-3 дні. А що це за огляд такий, коли посилають на УЗІ? Чи це тільки для високоповажних людей такі привілеї?

      • Я готовий укласти з Вами парі, Ви пишете хто Ви, викладаєте своє фото тоді ми разом, щоб Ви були свідком, йдемо в лікарню і я за один день проходжу всі кабінети, що пройшов Бокоч не наймаючи лікарів, і викладаю матеріал де описую як це зробити. Але попереджую, я буду завчасно записуватись на деякі обстеження та і не цуратимусь сплатити благодійні внески за деякі аналізи, які мені зроблять терміново. Обіцяю заплатити в благодійну касу не більше 100 грн., я вважаю за терміновість це нормально

        • Укладати парі з тими хто пише неправду, це те саме що грати в карти з шулером. Як же ви змогли пройти за один день, коли результати аналізів є після 3-ї години, а лікарів на той час вже не має. От пройдіть самі медогляд, опишіть все з самого початку і до самого кінця і тоді по датам буде видно скільки днів треба на медогляд і що ви пропустили в своєму матеріалі. А я поправлю і вкажу на недоліки.

          • Вкажіть де я написав неправду. Бажано процитуйте

        • “26-го січня з метою популяризації Володимир-Волинського ТМО та перевірки власного стану здоров’я помічник народного депутата Андрій Бокоч пройшов у Володимирській лікарні повний медичний огляд” – ви не написати до цих слів наступне “З допомогою керівництва ТМО”

          • ну це вже маразм, якщо до редакції Буг звернуться зі скаргами мешканці міста, яким завадив огляд помічника депутата, ми обовязково відреагуємо і розкриємо зловісну схему використання службового становища окремих політиків у міській ЦРЛ, які аж перший раз пройшли медогляд у Володимирі-Волинському, а поки що я бачу лише дописи особи під ніком

  4. Хороша ідея. Нещодавно я робив інформаційний запит у міську раду Нововолинська: скільки інвалідів та хто із них є такими, посеред нашого навищого місцевого керівництва? Відповідь була такою – ці дані засекречені згідно “Закону про захист персональних даних”. Проте, я знаю. Але, не можу надати непідтверджену документами інформацію. Хоча, вона й дуже цікава. Роздобуду офіційні документи, то може тоді…

  5. Я медогляд на водія пройшов колись за дві години реально… Сам був в шоці! Нікого не просив і не благав, і нікого не знаю… Просто прийшов в другій половині дня. А то шо передали естафету Льошці – то прикольно, побачимо-побачимо… Може хоч так підтримає, бо з головою він не дружить явно…

    • Не прийде Панасюк,бо місцеві царьки вже і забули,де знаходиться лікарня,вони продалися нововолинському Чобітку,тим обласним депутатам з прихвостнями неважливо хто дає гроші.Вони роблять усе аби назло Папі,навіть як то назло місту.

  6. Хороша акція в підтримку Володимир-Волинського госпітального округу, для того щоб він був у Княжому м. Володимир-Волинський, і щоб наші мешканці не їздили по допомогу до м. Нововолинськ… Дуже хочеться побачити як буде проходити дане обстеження Олексій Панасюк – так як він не має бажання захищати Володимир-Волинський госпітальний округ, а йому білш симпатизує в м. Нововолинськ. Про чери хочу сказати, якщо ти хоч пройти даний медогляд не в паро днів а в одни, то ти сам розприділяєш свій час до кожного лікаря, якщо там потрібно і записуватись,і якщо ти не помічник нардепа,і не заступник мера, чи ще хтось…То все по своєму бажанню можна зробити самому, і не шрикати словечками про “черги”!!!

  7. Мабуть лікарі дуже уважні і обслуговують дуже швидко, але окремі категорії. З температурою довго сиділа під кабінетом, поки потрапила на прийом, то на аналізи уже не потрапила. Лікар моїми скаргами не дуже переймалися, благо лікарняний мені був непотрібний.ГРВІ і допобачення, а що там в тебе ще не так, то поїдьте собі до Луцька. Госпітальне округ може і потрібний, але якість послуг теж повинен бути на відповідно му рівні.

  8. У мене є ще одна ідея для флеш мобу: У Володимирі в центрі немає туалетів, тож вперед скитатися…

  9. та усе місто має лайкнути такі старання. Гузь депутат і в нововолинську, але Бокоч медогляд проходив саме у Володимирі, хай сам і з Луцька. не потрібно робити усього що робить Гузь, просто будьте патріотами свого Ладомира.

  10. А взагалі вони добре придумали. Всі відомі люди з Володимира-Волинського підтримають акцію і нахаляву пройдуть медичний огляд. А за них заплатять жителі зі свої кишені. ГАНЬБА. ГАНЬБА.

  11. Кишка тонка оставляти про себе негативні коментарі,? То про мій попередній пост

    • Я попросив вказати посилання на хамство, ніхто не відповів. А прямі образи від особи під ніком, то прямий шлях до видалення коменту. Не залежно хто його пише. І як можна казати про розмір чиєїсь “кишки”, комфортненько заховавшись під інтернет-прізвиськом

  12. А підсумувавши то ті місцеві олені володимирські гризли би краще землю за два округи.Бо люди не пробачать їм потім головування Віктора Мороза.А може їм ще треба суперпрофесіонал Андрій Сторонський?Хай би їздив на службовій машині на прийом в лікарню сусіднього міста.Панасюк,будеш в нього лікуватися?

  13. А Панасюк хай так само пройде огляд в Нововолинську крізь натовп скажених бабусь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця