<

Повідомили, як пройти профілактичний медогляд в поліклініці Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 30.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1325
/ коментарі 2

Нововолинська центральна міська лікарня дала роз’яснення щодо проходження різних видів профілактичних медичних оглядів в поліклініці.

Завідувачка госпрозрахунковим відділенням Емілія Бельська пояснила, за яким розкладом працюють лікарі, коли і за скільки часу можна пройти медогляд, які документи необхідні для цього, а також роз’яснила черговість проходження медичних оглядів. Про це йдеться у відео, яке опублікували на фейсбук-сторінці НЦМЛ.

Щоб пройти медогляд потрібно з собою мати направлення з підприємства, в якому працюватиме людина, паспорт, військовий квиток, амбулаторну картку. В деяких випадках ще додатково необхідні фотографії 3×4 й карта щеплень.

«Документи, які потрібні для проходження медогляду, залежать від того, який конкретно вид огляду необхідний людині. При влаштуванні на роботу треба обов’язково направлення з підприємства, паспорт, військовий квиток і амбулаторну карточку.

При проходженні медогляду на отримання і зберігання зброї чи на транспорт ще додатково потрібні фотографії 3×4. А для тих, хто вступає на навчання, ще треба мати карту щеплень», – зазначила Бельська.

Вона запевнила, що пройти медогляд можна за півдня, але це при одній умові: якщо в пацієнта не виявлено ніякого захворювання.

За словами завідувачки, частина лікарів: окуліст, лор, дерматолог і психіатр проводять прийоми з 8:00 до 09:55, інші: невропатолог, нарколог й терапевт з 12:00. Загальні аналізи крові, сечі і кала, електрокардіограма і флюорографічне обстеження легень робляться з самого ранку, а їх результати можна отримати після 12:00.

Також Бельська нагадала черговість проходження медичних оглядів:

«Ті працівники, які підлягають періодичному медичному огляді, приходять і оформляються в реєстратурі в першу чергу. Оскільки, згідно чинного законодавства, їм дається день для проходження комісії. Всі інші види медоглядів: на зброю, транспорт і вступ на навчання проводяться пізніше, відразу після вище зазначених осіб», – зауважила вона.

Окрім цього, Бельська наголосила, що всі види медоглядів оплачуються за рахунок замовника. Ним може бути або людина, яка його проходить, або ж підприємство, яке його потребує.




коментарів: 2
    • Ви такий смішний що аж неудобно… Прийдіть і вам дівчатка підрахують на калькуляторі в залежності на яку роботу влаштовуєтесь.. Все одно ж фірма повертає затрати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя