<

Поліцейські Володимира зупинили місцеву жительку, яка порушила ПДР: жінка обурилася у соцмережі

22:02 | 23.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
20363
/ коментарів 5

22-го травня у Володимирі поліцейські зупинили місцеву жительку, оскільки вона не виконала вимоги дорожнього знаку 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено» та здійснила проїзд залізничного переїзду з порушенням правил дорожнього руху.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Володимирського районного відділу поліції.

На громадянку оформили відповідні адміністративні матеріали, а саме, постанову про вчинення адміністративного правопорушення за ч.1 ст.122 КУпАП та ст.125 КУпАП.

У соцмережі мешканка розмістила допис про те, що місцеві поліцейські нібито переслідували її, зупинили безпідставно і не пояснили причину, «вивернули» машину, не представились, перевірили на алкоголь тощо. У дописі жінка використовує лайливу лексику на адресу співробітників поліції.

“340 гривень штрафу – така «вартість» лайки і обурення громадянки у фейсбуці. Адже протягом того часу, поки поліцейські виносили постанову, вони наслухались прокльонів, нецензурної лайки та образ. А після цього прочитали це все ще й в соцмережі.

Усі докази вчинення адміністративного правопорушення жінкою та її поведінки після зупинки поліцією є на відео, правоохоронці діяли чітко відповідно до вимог законодавства. Зауважимо, що в дописі авторка час від часу робить акцент на своїй дитині і на тому, що поліцейським краще треба йти на війну”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Нововолинську на залізничному переїзді автомобіль зіштовхнулася з дрезиною: постраждала дитина.




коментарів: 5
  1. Як варіант розвитку подій – подадуть/складуть ще один протокол за образи при виконанні службових осіб, доведуть до винесеного рішення, стягненого штрафу і пресслужба зробить свою роботу – зведе допис довгої на язик і результати тих прокльонів. Це її звичайно не змінить, але реаакція на таку поведінку тільки така має бути.

  2. Хочу подякувати поліцейській з Тернополя Марічці за людське ставлення, було це на КП Зборів

  3. Треба панять і прастіть.
    Ця жінка з того міста, де мотлох жив до втечі в рашаленд. То шо ше від неї очікувати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер