<

Підсумки роботи Володимир-Волинської ОДПІ за червень 2015-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:51 | 9.07.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На спільному засіданні робочої групи з питань виконання заходів по наповненню міського бюджету м. Володимира – Волинського в частині ефективності адміністрування податку на доходи фізичних осіб та акцизного податку у 2015 році в приміщенні Володимир – Волинської ОДПІ 07 липня 2015 року за головування заступника міського голови Кулікової Л.В., за участю начальника інспекції Пакульця І.І., начальника фінансового управління міськвиконкому Шибирин Т.В., працівників інспекції було підбито підсумки роботи в червні 2015 року.

Так, контрольно – перевірочними заходами забезпечено в червні 2015 року донарахування податку на доходи фізичних осіб в сумі 600 тис. гривень.

Проведено відпрацювання 10 громадян, які переміщували через Державний кордон товари у великій кількості або значній вартості.

Проаналізовано податкову звітність та встановлено, що 7 фізичних осіб, отримували податкову соціальну пільгу за двома і більше місцями роботи.

Також, надіслано 11 запитів – викликів громадянам, щодо виявлення фактів припинення підприємницької діяльності, але які продовжують нею займатися.

У червні 2015 року до Володимир – Волинського міського суду надіслано запит, щодо виявлення громадян які вчинили правопорушення, для оподаткування коштів або майна ( нематеріальних активів ) отриманими платниками податків як хабар, викрадені чи знайдені як скарб не зданий державі згідно із законом. На що отримали відповідь про кримінальні провадження стосовно 2 громадян, яким надіслані листи стосовно декларування доходів.

Позитивні зміни відбулись у нарахування акцизного податку, так нарахування по юридичних особах збільшилась на 30 тис. грн., у порівнянні до квітня місяця цього року, та по фізичних особах на 9,0 тис. гривень.

На 9 фізичних осіб – підприємців збільшилась чисельність платників акцизного податку.

Систематично проводилась профілактична робота з платника податків, так у червні проведено 11 співбесід з фізичними особами – підприємцями, на предмет сплати акцизного податку з реалізації пива.

Під кінець зустрічі присутні зазначили, що з моменту затвердження заходів відбулися позитивні зміни, а також окреслили основні тенденції на майбутній період.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер