<

Підприємцем року на Волині став керівник приватного підприємства ПанБуд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 17.12.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Головною патріотичною подією вже декілька років поспіль для волинян стала Премія «Люди Року.Волинь», котра проводиться у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXIстоліття».

Цьогоріч нагородження лауреатів Премії «Люди року-2016.Волинь» відбулося 16 грудня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка. Тема події – «Будуємо Україну», гасло – «Будуємо майбутнє. Важливо будувати країну. Віримо в перемогу і сподіваємося не доведеться відбудовувати зруйноване!». Люди – це скарб нашого краю, і саме тому ціль Премії – нагородити людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України в цілому. В номінації “Підприємець Року”  було відзначено приватного підприємця З Володимира-Волинського , керівника приватного підприємства ПанБуд, Панасюка Миколу Валерійовича.




коментарів: 6
    • Надає послуги , це якщо про підприємство , доречі входить в десятку кращих в Україні по рейтенгу з аналогічними по галузі. Але я не про це, а про номінацію ПІДПРИЄМЕЦЬ РОКУ. Читайте уважно коли коментуєте.

  1. Люди – це скарб нашого краю, і саме тому ціль Премії – нагородити людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України в цілому. Наголошую людей – ПанБуд Бу-Га-Га-Га-Га, підняли настрій.

  2. Не варто хіхікати на дивані ховаючись за ніками… В ПанБуді працюють справжні чоловіки які повернулися з війни , і після поранення продовжували служити … і про постійну адресну допомогу військовим не буду нагадувати бо вашим господарям цього не потрібно:)))

  3. Стоп. Не швидіть. Наскільки відомо, премія “Людина року” є приватною нагородою. Кажуть, що заплативши певну і немалу суму, будь-хто її може отримати. :))) У наших “червоних директорів” та місцевих владних керівників таких брязкалець є по декілька. Хтось мені заперечить?

    • “Кажуть” “не кажуть”… Ви там були, чи ото тільки патякати вмієте? Цією премією нагороджували цього року військових, які є героями і які пройшли полон. Вони також платили …енну суму? Наскільки я знаю, що жодної копійки не дали. А коли вже за гроші заговорили, то краще попитайте своєї подруги, де вона діла 20 тисяч гривень, які на паркан для собачатника дав нардеп? Бо шось його там не видно. Так як і грошей.Чи будете знову захищати як педофіла – вашого товариша?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа